Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Saga Of Sins або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 30 бер. 2023 р.

Жанр: Екшн / Аркада

Рейтинг:

Видавець: Just for Games SAS

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Нідерландська, Німецька, Португальська, Французька

Голос: Англійська

Найвища ціна

649.00₴

Найнижча ціна

64.90₴

Найнижча PS+ ціна

259.60₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Saga Of Sins

Дата релізу: 30 бер. 2023 р.

Жанр: Екшн / Аркада

Рейтинг:

Видавець: Just for Games SAS

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Нідерландська, Німецька, Португальська, Французька

Голос: Англійська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Saga of Sins - це нечестивий пригодницький екшен з містичним сюжетом і захоплюючим аркадним геймплеєм! Пориньте у світ вітражів, натхненний голландським художником Ієронімом Босхом (1450-1516), який заплямований гріхом.

Грайте за праведного священика Сесіла, який може проникати в свідомість людей, перетворюючись в чотирьох унікальних демонічних істот, таких як виючий перевертень або люта горгулья, щоб боротися з сімома смертними гріхами і звільнити заражену чумою село Сінвелл.

Кожна істота має індивідуальні навички, які можна покращувати за золото, що падає з ворогів. Після розблокування ви зможете перемикатися між істотами на льоту, кожне з яких володіє руйнівним Power Dash!

- Виючий перевертень
Вийте на місяць і видавайте звук з частотою, здатної розбити тріснуте скло, щоб розкрити приховані секрети.

- Люта горгулья
Деякі предмети, такі як ящики або жаровні, можна підпалити за допомогою Вогняного подиху Гаргульї, щоб розчистити шлях, розкрити секрети або вирішити загадки.

- Могутній Грифон
Тільки Могутній Грифон може піднятися на спеціальні стіни, вкриті ліанами, щоб досягти нових висот, відкрити секрети або обійти ворогів з флангу.

- Ще одне останнє таємне перетворення...
Здібності цієї останньої страхітливої істоти можуть вас здивувати... Чи вистачить вам сміливості відкрити і приборкати його?

ТАЄМНИЧА ІСТОРІЯ! Saga of Sins - це захоплююча сага з несподіваними поворотами, внутрішніми конфліктами та кількома кінцівками. Проникніть у свідомість усіх мешканців села - грішних чи невинних - і будьте вражені сценаріями та таємницями, які чекають на вас. Чи вистачить вам сил докопатися до істини?

ПІДВИЩУЙТЕ СВОЇ НАВИЧКИ! Покращуйте своїх демонічних істот, витрачаючи золото, що падає з ворогів. Піднімайтеся по Дереву умінь швидше, грабуючи всі приховані скрині зі скарбами і перемагаючи ворогів за допомогою Power Dash, щоб вони випадали вдвічі більше золота!

Saga of Sins - це "сюжетна аркада", що поєднує в собі драматичну сюжетну лінію з захоплюючим аркадним геймплеєм.
Гра пропонує увійти в розум 31 жителя села: грішників і невинних!

Рівні грішників
- Обжерливість, Лінь,


Однокористувацький режим без мережі
Використовується функція вібрації DUALSHOCK 4