Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Contraptions 2 або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 6 квіт. 2023 р.

Жанр: Пазл

Рейтинг:

Видавець: FUNBOX MEDIA LIMITED

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Арабська, Китайська, Корейська, Німецька, Польська, Португальська, Українська, Французька, Чаморро, Японська

Найвища ціна

229.00₴

Найнижча ціна

68.70₴

Найнижча PS+ ціна

57.25₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Contraptions 2

Дата релізу: 6 квіт. 2023 р.

Жанр: Пазл

Рейтинг:

Видавець: FUNBOX MEDIA LIMITED

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Арабська, Китайська, Корейська, Німецька, Польська, Португальська, Українська, Французька, Чаморро, Японська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Скільки кроків потрібно, щоб поміняти лампочку? Якщо ваша відповідь 10 або більше, то ви готові до «Contraptions» — гри, метою якої є виправити химерні пристрої, які виконують прості завдання непрямими та заплутаними способами, у стилі Руба Голдберга.

Використовуйте верблюдів як батути, пляшки з-під шампанського як гармати, повітряні кулі для підняття предметів, колеса феєрверків для приводу конвеєрних стрічок, магніти для притягування металевих предметів і багато інших гаджетів для вирішення головоломок і проходження рівнів.

особливості
+ Вирішіть понад 200 дивних головоломок у 5 різних світах.
+ Створюйте необмежену кількість власних рівнів і кидайте виклик другові, щоб спробувати перемогти його.
+ Використовуйте безліч дурних гаджетів від ножиць до кілочків для прання.
+ Проходьте рівні кількома способами... будьте божевільними та креативними, скільки завгодно.

Геймплей
На кожному рівні є кілька об'єктів і монстрів... Мета - позбавити рівень від монстрів.

Цього можна досягти різними способами... На об’єкти впливають закони фізики, і вони відіграють ключову роль у вирішенні головоломки. Об’єкти утворюють «пристосування», які розміщені таким чином, що створює ланцюгову реакцію, яка знищить усіх монстрів. Заковика в тому, що пристосування зламано - деякі об'єкти знаходяться не на тому місці. Ваша мета - полагодити штуковину. Ви робите це, змінюючи положення, гортаючи або з’єднуючи різні об’єкти.

Коли рівень починається «час заморожений», гравітація не впливає на об’єкти, і всі машини чи гаджети не працюють. Протягом цього часу ви можете рухати речі, з’єднувати речі, перевертати речі, щоб запустити ланцюгову реакцію. Після того, як ви закінчите, ви запускаєте речі (розморожуєте час), натискаючи кнопку «Відтворити», і спостерігаєте, як все відбувається.

Якщо ви все зробили правильно, ланцюгова реакція знищить усіх монстрів, і ви перейдете на наступний рівень. Якщо ваше рішення невірне, ви можете призупинити пристрій і знову повозитися з об’єктами.

гаджети
Деякі гаджети активуються шляхом їх підпалу, інші – торканням, штовханням або потягуванням. Деякі гаджет


Однокористувацький режим без мережі
Автономну гру дозволено