Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Fairy Fencer F: Refrain Chord або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 25 квіт. 2023 р.

Жанр: РПГ / Стратегія

Рейтинг:

Видавець: Reef Entertainment

Чити:

Субтитри: Англійська

Голос: Японська

Найвища ціна

1,499.00₴

Найнижча ціна

899.40₴

Найнижча PS+ ціна

1,349.10₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Fairy Fencer F: Refrain Chord

Дата релізу: 25 квіт. 2023 р.

Жанр: РПГ / Стратегія

Рейтинг:

Видавець: Reef Entertainment

Чити:

Субтитри: Англійська

Голос: Японська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
"Давним-давно Богиня (Goddess) надала людям знання, і цивілізація розквітла. Люди будували вежі, спрямовані до небес, та створювали настільки потужну зброю, що вона могла пронизати самих богів.

Однак невдовзі ця цивілізація була знищена після жорстокого конфлікту між Богинею (Goddess) та Мерзенним Богом (Vile God).

З того часу минули століття.

Наша історія починається з молодика на ім'я Фан (Fang), який став фехтувальником (Fencer) — мечником, здатним володіти особливою зброєю, наповненою Феєю (Fairy), відомою як Фурія (Fury). Разом зі своїми супутниками Фан (Fang) вирушає у подорож, аби знайти Фурій (Furies) та воскресити Богиню (Goddess).

Якось він зустрічає двох жінок, одна з яких вміє рятувати людей власною піснею, а інша — власною піснею промивати людям мізки.

Разом із таємничою силою жінок, які називають себе Музами (Muses), доля Фан (Fang) починає розкриватися...

Ключові особливості

FFF Tactics? – Розробляйте стратегії, аби отримати перевагу за допомогою абсолютно нової тактичної рольової системи бою! Використовуйте місцевість та такі об'єкти, як каміння, ящики та хащі у власних інтересах. Стратегічне розміщення на полі бою може, серед інших ефектів, підвищити вашу вертливість чи знизити швидкість пересування. Крім того, повертаються бойові механіки Атака лавини (Avalanche Attack) та Фейріз (Fairize)!

Феї (Fairies), фехтувальники (Fencers), фурії (Furies)... і музи (Muses)? — З появою двох муз у вашому розпорядженні з’являться нові бойові механіки. Використовуйте силу їхніх пісень для посилення союзників або комбінуйте обидва посилення для ще СИЛЬНІШОГО посилення! Проте бережіться, вороги в зоні дії посилення теж можуть отримати з нього зиск.
Приховані феї, локації та скарби! — Відкрийте для себе нові можливості за допомогою нового підходу до формування світу (World Shaping). У Формуванні локацій (Location Shaping) використовуйте зібрані фурії (Furies), завдаючи ними ударів у різних місцях мапи світу. Таким чином, можна відкрити предмети, приховані місця чи навіть фей (Fairies). Активуйте ланцюжок, аби завдати ще більше ударів, не витрачаючи при цьому обмежену кількість Енергії локації (Locate Energy)!

Абсолютно нова історія з багатьма шляхами! — Слідуй


Однокористувацький режим без мережі
Використовується функція вібрації DUALSHOCK 4
Автономну гру дозволено