Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на STAR WARS Jedi: Survivor™ або перегляньте інші знижки на ігри PS5 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 28 квіт. 2023 р.

Жанр: Екшн

Рейтинг:

Видавець: EA Swiss Sarl

Чити:

Найвища ціна

2,399.00₴

Найнижча ціна

1,079.55₴

Найнижча PS+ ціна

1,679.30₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

4.51 / 5

Відгуки: 12111

STAR WARS Jedi: Survivor™
Star Wars Jedi: Survivor Tracker

Дата релізу: 28 квіт. 2023 р.

Жанр: Екшн

Рейтинг:

Видавець: EA Swiss Sarl

Чити:

Історія Кела Кестіса продовжується в Star Wars Jedi: Survivor™ — пригодницькій грі від третьої особи, від Respawn Entertainment, розробленої у співпраці з Lucasfilm Games. Події в цій сюжетній однокористувацькій грі відбуваються через п’ять років після Star Wars Jedi: Fallen Order™, боротьба Кела стає все більш відчайдушною, а галактика все далі занурюється в темряву. Відтіснений Імперією на край галактики, Кел опиниться в оточенні нових і вже знайомих загроз. Будучи одним із останніх лицарів-джедаїв, що вижили, Келу доводиться вистояти в найтемніші часи галактики, але як далеко він готовий піти, щоб захистити себе, свою команду та спадщину Ордену джедаїв?

• Продовжте подорож Кела — він більше не падаван, а могутній лицар-джедай.Пам'ятаючи про Орден джедаїв і виправдовуючи його очікування, хрестовий похід Кела проти Імперії став ще більш небезпечним. Темні часи наближаються. В оточені нових та вже добре знайомих ворогів, Келу доведеться вирішити, як далеко він готовий зайти, щоб врятувати найближчих.

• Виходьте за межі тренувань — кінематографічна бойова система повертається з додатковими здібностями сили та новими стилями бою на світлових мечах. Творчо використовуйте всі ці здібності та зброю, щоб боротися з великою кількістю ворогів, оцінюючи сильні та слабкі сторони. А також розумно підходьте до тренувань, щоб подолати суперників і розгадати таємниці, які лежать на вашому шляху.

• Дослідіть неприборкану галактику — відкрийте для себе нові планети та вже знайомі кордони у всесвіті «Зоряних воєн». На вас чекають унікальні біоми, складні випробування та натовпи ворогів. Опануйте нові навички, спорядження та здібності, які покращать ваші способи дослідження, боротьби та мандрівок.


Однокористувацький режим без мережі


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Ви можете завантажувати та відтворювати цей вміст на головній консолі PS5, пов’язаній із вашим обліковим записом (за допомогою настройки «Спільний доступ до консолі та автономна гра»), і на будь-яких інших консолях PS5, якщо ви ввійдете на них із тим самим обліковим записом.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.