Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Filthy Animals | Heist Simulator або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 11 трав. 2023 р.

Жанр: Екшн / Вечірка / Казуальна

Рейтинг:

Видавець: Green Man Gaming Publishing

Чити:

Найвища ціна

1,009.00₴

Найнижча ціна

324.50₴

Найнижча PS+ ціна

519.20₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

FilthyAnimals

Дата релізу: 11 трав. 2023 р.

Жанр: Екшн / Вечірка / Казуальна

Рейтинг:

Видавець: Green Man Gaming Publishing

Чити:

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Filthy Animals: Heist Simulator — це хаотична багатокористувацька гра Heist для 1-4 гравців, яка охоплює 8 різних розділів із загалом 21 унікальним рівнем пограбування! Візьміть на себе роль тварин-мутантів, виконуючи накази Тоні, брудного тваринного босса, злочинного натхненника. Посяйте хаос через серію пограбувань, починаючи з міні-маркету, пограбування банку, а потім увірвіться на суперсекретну військову базу, виконуючи місії аж до відкритого космосу!

Онлайн-кооператив для 1–4 гравців
Небезпечно красти поодинці, візьміть із собою до 3-х друзів і руйнуйте спільну справу, намагаючись вкрасти все, що не закріплено. Грайте в кооператив онлайн або локально та внесіть хаос! Але якщо вам потрібен час на самоті, не хвилюйтеся, ми також допоможемо вам в одиночній грі.

Складні пограбування
Успіх приносить вам масштабніші та складніші пограбування, на які ви можете порізати зуби. Почніть із магазину, перейдіть до банку, а потім… небо межі! Буквально.

Вороги та небезпеки
Ніхто не сказав, що пограбування було легким. Кожен розділ наповнений ворогами, які мають намір зупинити вашу крадіжку, і небезпекою для навколишнього середовища, яка начисто знесе вам шкарпетки. Завдяки ретельному плануванню та багато невдач, ви зможете розбити та захопити найкращі з них. Навіть якщо ви втратите життя, не бійтеся, просто попросіть вашу команду змити вас в унітаз, і ви швидко повернетесь у бойову форму.

Здібності та бонуси
Колода не складається проти вас, кожна тварина-мутант має свою особливу здатність, яка дозволяє вам вибухати речі, трощити рівні та вирівнювати ігрове поле. Внесіть хаос і дайте розірвати, тільки обережно, щоб не знищити своїх товаришів по команді. Пийте газовану воду, їжте тако та іншу гостру мексиканську їжу, щоб дати вам силу, необхідну для перемоги!

Зброя та інструменти
У грі Filthy Animals є безліч способів пройти кожен рівень, тому досліджуйте все, хапайте інструменти та зброю, щоб вибрати маршрут, який підходить вам і вашій банді. Просто переконайтеся, що ви вибрали правильний інструмент для роботи, пожежна сокира може пробрати вас у двері, але для тих настирливих охоронців відповіддю може


Багатокористувацький режим без мережі (2-4 гравців)
Мережевий багатокористувацький режим (2-4 гравців). Потрібна оплачена підписка на PlayStation Plus. Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до наших умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), нашої політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.
Використовується функція вібрації DUALSHOCK 4
Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.