Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Bus Simulator 21 Next Stop - Season Pass (PS5) або перегляньте інші знижки на ігри PS5 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 16 трав. 2023 р.

Жанр: Симуляція

Рейтинг:

Видавець: astragon Entertainment GmbH

Чити:

Основна гра: Bus Simulator 21 Next Stop

Найвища ціна

819.00₴

Найнижча ціна

655.20₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Bus Simulator 21 Next Stop - Season Pass (PS4)
Bus Simulator 21 Next Stop - Season Pass (PS5)

Дата релізу: 16 трав. 2023 р.

Жанр: Симуляція

Рейтинг:

Видавець: astragon Entertainment GmbH

Чити:

Основна гра: Bus Simulator 21 Next Stop

Bus Simulator 21 Next Stop — Season Pass


Отримайте максимум вражень від Bus Simulator 21 Next Stop з нашим новим сезонним пропуском. З ним ви отримуєте автоматичний доступ до майбутніх платних DLC, включно з новим пакетом Ebusco Bus Pack із 3 новими електробусами. Крім цього можете розраховувати на розширення School Bus Extension, Tram Extension і пакет Thomas Built Buses® Bus Pack. Усе це в одному пакеті дає вам загальну знижку понад 40 % порівняно з придбанням всього окремо!


У сезонному пропуску:

•             пакет Ebusco Bus
•             розширення School Bus Extension
•             пакет Thomas Built Buses® Bus Pack
•            розширення Tram Extension


Однокористувацький режим без мережі
Мережевий багатокористувацький режим (2-{0} гравців). Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до наших умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), нашої політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.
Дистанційна гра дає користувачам змогу підключатися та грати в ігри на консолі PlayStation®4 або PlayStation®5, використовуючи мобільний пристрій, комп’ютер або іншу консоль PlayStation®4 чи PlayStation®5.
Покупки у грі - за бажанням
Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.