Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Bus Simulator 21 Next Stop - USA Skin Pack або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 16 трав. 2023 р.

Жанр: Симуляція

Рейтинг:

Видавець: astragon Entertainment GmbH

Чити:

Основна гра: Bus Simulator 21 Next Stop

Найвища ціна

84.00₴

Найнижча ціна

84.00₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Bus Simulator 21 Next Stop - USA Skin Pack
USA Skin Pack

Дата релізу: 16 трав. 2023 р.

Жанр: Симуляція

Рейтинг:

Видавець: astragon Entertainment GmbH

Чити:

Основна гра: Bus Simulator 21 Next Stop

Ця колекція з 10 унікальних фарбувальних робіт відкриває двері в країну необмежених візуальних можливостей, коли ви їдете вулицями Енджел Шорз і Сісайд-Веллі.

До списку ""США - Фарбування"" увійшли:
- Країна ковбоїв
- Каньйон
- Орел
- Зірки та смуги I
- Зірки та смуги II
- Зірки та смуги III
- Міські стилі I
- Міські стилі II
- Статуетка в стилі поп-арт
- США - США - США
Всі об'єкти повністю сумісні з усіма автобусами, включаючи зчленовані, двоповерхові та електронні автобуси. Якщо ви прикрасите свій автобус цими скінами, жителі прекрасних міст Seaside Valley та Angel Shores одразу зрозуміють, що ви фанат США, незалежно від того, якими дорогами ви їздите.


Однокористувацький режим без мережі
Мережевий багатокористувацький режим (2-4 гравців). Потрібна оплачена підписка на PlayStation Plus. Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до наших умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), нашої політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.
Дистанційна гра дає користувачам змогу підключатися та грати в ігри на консолі PlayStation®4 або PlayStation®5, використовуючи мобільний пристрій, комп’ютер або іншу консоль PlayStation®4 чи PlayStation®5.
Покупки у грі - за бажанням
Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.