Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Supraland: Six Inches Under або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 18 трав. 2023 р.

Жанр: Пригоди

Рейтинг:

Видавець: Humble Games

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Польська, Португальська, Турецька, Угорська, Українська, Французька, Чаморро, Японська

Найвища ціна

649.00₴

Найнижча ціна

519.20₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Supraland: Six Inches Under

Дата релізу: 18 трав. 2023 р.

Жанр: Пригоди

Рейтинг:

Видавець: Humble Games

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Польська, Португальська, Турецька, Угорська, Українська, Французька, Чаморро, Японська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Зануртеся у величезну найменшу пригоду

Розкопайте те, що знаходиться під поверхнею в Six Inches Under, новій пригоді від першої особи в Supraland, сповненій головоломок, досліджень, цікавих секретів, які потрібно розгадати, сотень приколів і двох смішних жартів!

У світі мініатюр, жахливий Ракенінг закинув жителів Суперленду на цілих шість дюймів нижче поверхні пісочниці! Втілюйте свої задуми й використовуйте навички та винахідливість, щоб вижити та врятувати товаришів. Нехай ви маленького розміру, але наразі ви вирушили у велику пригоду.

Дослідження підземного світу
Розкопайте підземний світ іграшок, що пережив минулі лиха. Печери сповнені таємниць, які потрібно розгадати, і нових областей, які потрібно виявити. Коли ви придбаєте потрібні інструменти та здібності, ви до них потрапите.

Головоломки від першої особи
Розв’язуйте головоломки в навколишньому середовищі за допомогою розуму (а іноді м’язів). Використовуйте вправну платформу, щоб знаходити секрети та важкодоступні місця, а також застосовуйте силу фізики, щоб знайти творчі шляхи подолання перешкод.

Це маленький світ
Для жителів Supraland дрібниці мають велике значення. Перетворіть сірник на важіль, що відчиняє двері, або на факел, що запалює перешкоду. Забезпечуйте живлення потужних машин за допомогою новітньої технології батарейок типу ААА, долайте поперечні тріщини розміром із прірву та ходіть (буквально!) по лезу бритви.

Чудове місце, щоб зануритися
Six Inches Under — це сповнене вмістом окреме продовження (не зовсім продовження) оригінальної гри Supraland, створене для всіх! Ви можете занурюватися в процес та насолоджуватися доповненням, навіть не граючи в оригінальну гру.

Ще більше улюбленої гри Supraland
Якщо ви копалися в оригінальній грі Supraland, ви відкриєте багато нових шляхів для розв’язування головоломок у стилі метроїдванії, які вам подобалися, а також ще більше навичок, новий підхід до бою, більше додаткових дій і новий оригінальний саундтрек.


Однокористувацький режим без мережі
Автономну гру дозволено