Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Loco Parentis або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 14 черв. 2023 р.

Жанр: Пригоди / Жахи

Рейтинг:

Чити:

Субтитри: Англійська, Китайська, Українська, Чаморро, Японська

Голос: Англійська, Українська

Найвища ціна

299.00₴

Найнижча ціна

146.51₴

Найнижча PS+ ціна

110.63₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Loco Parentis

Дата релізу: 14 черв. 2023 р.

Жанр: Пригоди / Жахи

Рейтинг:

Чити:

Субтитри: Англійська, Китайська, Українська, Чаморро, Японська

Голос: Англійська, Українська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Звичайний день. Ви вирушаєте на прогулянку, як і кожного дня. Ви виходите з квартири, коли раптово бачите маленьку дівчинку, яка виглядає наляканою. Вона просить допомогти знайти її матір...

Відтепер все виходить за межі звичайного. Ви опинилися у кошмарі, що розгортається в цьому помешканні. Але навіть не намагайтесь втекти - вам доведеться допомогти цій дівчинці.

У цій грі ви зіткнетеся з паранормальними страхітливими речами, які вам потрібно перемогти на шляху до свободи. Зустріньте жахливих орендарів вашого будинку... Вони друзі чи вороги? Чи достатньо ви мужні, щоб дізнатися історію маленької дівчинки та знайти її матір? Вас чекають жорстокий геймплей, мрачна атмосфера та постійне відчуття попередження.


Однокористувацький режим без мережі
Використовується функція вібрації DUALSHOCK 4
Поліпшене грання на консолі PS4 Pro