Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Worms [PS1 Emulation] або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 20 черв. 2023 р.

Жанр: Стратегія

Рейтинг:

Видавець: Team 17 Digital LTD

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Німецька, Французька

Найвища ціна

329.00₴

Найнижча ціна

329.00₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Worms
Worms [PS1 Emulation]

Дата релізу: 20 черв. 2023 р.

Жанр: Стратегія

Рейтинг:

Видавець: Team 17 Digital LTD

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Німецька, Французька

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Киньте гранату в пам'ять за допомогою оригінальної класичної покрокової стратегії Worms™! До 4 команд хробаків борються на постійно мінливому полі бою з падаючими ящиками зі зброєю, божевільними вибуховими вівцями тощо. Лауреат багатьох галузевих нагород, дізнайтеся, про що був цей галас. Worms™ потребує великого мислення, стратегії та елементів надзвичайного багатства. Не тільки це, але завдяки майже нескінченному діапазону ігрових можливостей немає двох однакових ігор!

Worms™ — ідеальний спосіб для друзів провести кілька годин. Налаштуйте гру за допомогою безлічі параметрів і адаптуйте весь стиль гри. Це гра, яку ви можете вибрати, маючи кілька вільних хвилин або грати цілі вихідні! Це Worms™ – вам сподобається!

Подумайте про пейзаж... будь-який пейзаж. Візьміть кілька взводів маленьких рожевих хробаків і рясно розкидайте їх. Дайте їм зброю, інструменти та око для ворога. Мета полягає в тому, щоб ви залишилися останньою командою. Не беріть полонених!

Подивіться, де вперше були представлені ваша улюблена зброя та утиліти, і проведіть свій шлях у розширеній однокористувацькій кампанії.


Багатокористувацький режим без мережі (2-4 гравців)
Дистанційна гра дає користувачам змогу підключатися та грати в ігри на консолі PlayStation®4 або PlayStation®5, використовуючи мобільний пристрій, комп’ютер або іншу консоль PlayStation®4 чи PlayStation®5.
Автономну гру дозволено