Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на SWOON!EARTH ESCAPE або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 23 черв. 2023 р.

Жанр: Пригоди

Рейтинг:

Видавець: SOFT SOURCE PTE LTD

Чити:

Найвища ціна

789.00₴

Найнижча ціна

394.50₴

Найнижча PS+ ціна

552.30₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Swoon! Earth Escape

Дата релізу: 23 черв. 2023 р.

Жанр: Пригоди

Рейтинг:

Видавець: SOFT SOURCE PTE LTD

Чити:

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Планета затоплена таємничою зеленою кислотою. Допоможіть Свуну та решті екіпажу втекти з Землі. Зберіть усі механічні частини свого космічного корабля та зіткніться з найсміливішими босами в цій епічній подорожі в стилі ретро!
• Грайте в 5 різних світів у форматі 2.5D і 3D, подорожуйте від пригодницького острова Юрського періоду до сяючого світу наукової фантастики!
• Розблокуйте нові костюми, які можна носити, у своєму гаражі, навчіться таким навичкам, як Roll, Swirl і Path Builder. Одягайте костюми Adventure, Snow, Steampunk і Sci-Fi і перемикайтеся між ними, щоб вбивати ворогів, розгадувати головоломки або будувати альтернативні шляхи.
• Досліджуйте, збирайте механічні частини, дорогоцінні камені та ключі, щоб розблокувати нові функції гри.
• Збережіть усіх своїх друзів і приготуйтеся покинути планету Земля!


Однокористувацький режим без мережі
Автономну гру дозволено