Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на You Suck at Parking® або перегляньте інші знижки на ігри PS5 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 12 вер. 2023 р.

Жанр: Гонки

Рейтинг:

Видавець: Curve Digital

Чити:

Найвища ціна

649.00₴

Найнижча ціна

324.50₴

Найнижча PS+ ціна

584.10₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

You Suck at Parking®

Дата релізу: 12 вер. 2023 р.

Жанр: Гонки

Рейтинг:

Видавець: Curve Digital

Чити:

Будьте готові взяти участь у найекстремальнішому у світі паркуванні в грі You Suck at Parking®. Це єдина гра, де ваші навички водіння не такі важливі, як уміння паркуватись. Смикайте ручні гальма якомога швидше, проходячи понад 150 шалених рівнів, складність яких постійно наростає.

Швидка поїздка до призначеного місця для паркування не лише гарантує, що ви залишатиметеся спокійними й зібраними, але й розблокує нові параметри для персоналізації поїздок.

Хочете показати світу, як швидко ви можете рушати, і довести, що заслуговуєте на перше місце? Займайте високі місця у світових рейтингах, щоб довести друзям, що ви справді можете зупинити, може, не світ, але прийнамні автомобіль.

Застрягли в щурячих перегонах і хочете визначити, хто кращий — ви чи друзі? Позмагайтеся з ними в багатокористувацькому режимі за місце на подіумі!


Однокористувацький режим без мережі
Мережевий багатокористувацький режим (2-8 гравців). Потрібна оплачена підписка на PlayStation Plus. Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до наших умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), нашої політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.
Дистанційна гра дає користувачам змогу підключатися та грати в ігри на консолі PlayStation®4 або PlayStation®5, використовуючи мобільний пристрій, комп’ютер або іншу консоль PlayStation®4 чи PlayStation®5.
Покупки у грі - за бажанням
Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.