Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Archers Dream - PS4 and PS5 або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 30 черв. 2023 р.

Жанр: Екшн

Рейтинг:

Видавець: ThiGames

Чити:

Субтитри: Англійська

Найвища ціна

129.00₴

Найнижча ціна

90.30₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Archers Dream
Archers Dream - PS4 and PS5

Дата релізу: 30 черв. 2023 р.

Жанр: Екшн

Рейтинг:

Видавець: ThiGames

Чити:

Субтитри: Англійська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Ласкаво просимо до захоплюючого світу стрільби з лука! Пориньте в епічну відеоігрову пригоду, яка перенесе вас з одного регіону в інший і кине вам виклик протягом 30 захоплюючих рівнів. Ви готові випробувати свої навички стрільби з лука?

Дослідіть три приголомшливі регіони, кожен зі своєю унікальною атмосферою та завданнями. Подорожуйте величними лісами, крутими гірськими вершинами та таємничою пустелею. Кожен регіон пропонує багатий візуальний досвід та унікальні ландшафти, які порадують ваші органи чуття.

Відчуйте азарт, випробовуючи свою влучність. Опануйте мистецтво стрільби з лука, тримаючи приціл на мішені і чекаючи ідеального моменту, щоб випустити стрілу.

Приготуйтеся стати справжнім майстром стрільби з лука! Пориньте у цю захопливу пригоду, дослідіть три захоплюючі регіони та пройдіть 30 рівнів, сповнених азарту та викликів. Ви готові написати свою легенду стрільби з лука? Покажи світові, що ти найкращий!

Перехресна покупка:
Купуючи цей набір, ви отримаєте версію гри для PS4™ і PS5™.

Перехресне збереження:
Ви можете продовжити гру на PS4™ з того місця, на якому зупинилися на PS5™, просто імпортувавши результат гри для PS4™!


Однокористувацький режим без мережі
Автономну гру дозволено