Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Gimmick! SPECIAL EDITION або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 6 лип. 2023 р.

Жанр: Екшн

Рейтинг:

Видавець: Bitwave AB

Чити:

Субтитри: Англійська, Японська

Найвища ціна

819.00₴

Найнижча ціна

293.40₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Gimmick! SPECIAL EDITION

Дата релізу: 6 лип. 2023 р.

Жанр: Екшн

Рейтинг:

Видавець: Bitwave AB

Чити:

Субтитри: Англійська, Японська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Олдскульний виклик, вдосконалений для сучасного гравця
Класична гра Gimmick! для NES™ від SUNSOFT повертається у цьому довгоочікуваному спеціальному виданні від City Connection. Спробуйте приголомшливий фізичний платформер з оновленими функціями, такими як онлайн-таблиці лідерів, досягнення, режим атаки на час, збереження і швидке завантаження, функція перемотування, чудова галерея (з патронами, мистецтвом і відсканованими інструкціями) і багато іншого.

Фізика зоряної платформи з зіркою, що стрибає
Дослідіть фізичний ігровий майданчик, який значно випередив свій час. Як милий юкай Юметаро, використовуйте свої зоряні здібності, щоб творчо та витончено вирішувати складні завдання. Твоя чудова зірка допоможе тобі дістатися до прихованих місць, подолати скелі та виконати хитрі постріли, які перехитрують навіть найзапекліших лиходіїв!

Відкрийте для себе прихований скарб NES™
Gimmick! була ексклюзивно випущена на Famicom™/NES™ в Японії та Скандинавії на початку 90-х років. Вона розширила межі можливостей консолі, а японський картридж містив SunSoft 5B, спеціальний звуковий чіп, який дозволив Масаші Кагеямі написати зоряний саундтрек. Gimmick! залишається одним з найцінніших (і найрідкісніших) картриджів для NES™. Скандинавська версія називалася "Mr. Gimmick".

Розкривайте таємниці в гонці проти часу!
Ґіммік! Спеціальне видання має режим часової атаки для любителів швидкісного бігу, а любителі завершення можуть полювати за секретами протягом усієї гри. Розблокуйте чудовий сюрприз, знайшовши все. Якщо ви хочете випробувати свої сили, вимкніть усі функції, що впливають на якість життя, у "Серйозному режимі", щоб ще більше розпалити азарт!

Сучасні покращення:
* Досягнення
* Режим часової атаки
* Онлайн-таблиці лідерів
* Збереження та швидке завантаження
* Функція перемотування
* Режим галереї
* Звуковий тест


Однокористувацький режим без мережі
Автономну гру дозволено