Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Real Truck Driver Simulator USA : Car Games або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 7 лип. 2023 р.

Жанр: Гонки / Стратегія / Симуляція

Рейтинг:

Видавець: Midnight Works SRL

Чити:

Субтитри: Англійська

Найвища ціна

489.00₴

Найнижча ціна

195.60₴

Найнижча PS+ ціна

366.75₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Real Truck Simulator USA : Car Games

Дата релізу: 7 лип. 2023 р.

Жанр: Гонки / Стратегія / Симуляція

Рейтинг:

Видавець: Midnight Works SRL

Чити:

Субтитри: Англійська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Керуйте справжньою вантажівкою в Truck Simulator USA! Станьте американським водієм вантажівки та покажіть свої навички водіння. Вибирайте вантаж і ведіть його, щоб перевезти на міські склади. Оновіть свою вантажівку, щоб краще керувати автомобілем і заробляти більше грошей. Полагодити і заправити американську вантажівку на СТО і заправних станціях. Уникайте перевищення дозволеної швидкості вантажу та дотримуйтесь правил водіння транспорту. Витрачайте гроші з розумом і насолоджуйтеся водінням вдень і вночі.
Особливості гри "Real Truck Driver Simulator USA : Car Games":
- Транспортні місії
- Різні вантажі
- Справжні вантажівки США
- Гра економічний симулятор
- Денний і нічний досвід водіння транспорту
- Заправки вздовж дороги
Real Truck Driver Simulator USA : Car Games для справжніх водіїв вантажівок. США У ВАШІЙ КИШЕНІ. Досліджуйте величезний відкритий світ у Північній Америці. Почніть свою кар'єру на Східному узбережжі та відкривайте більше штатів і міст у міру просування. Відкрийте для себе вузькі сільські дороги, великі перехрестя шосе, а також сільськогосподарські угіддя та пустельні регіони, створені з увагою до деталей.
Гарне керування транспортом допоможе вам бути водієм у симуляторі. Продовжуйте везти вантаж навіть вночі. Виберіть завдання для своєї великої вантажівки США. Проведи вечір у дорозі, водій! Будь точним американським водієм вантажівки. Підтримуйте свій транспорт у хорошому стані, щоб виконувати більше місій. Відчуйте, як виглядає американська дорога в Real Truck Driver Simulator USA : Car Games. Модернізуйте свій транспорт, підготуйте його до дороги. Симулятор представляє для вас виклик.


Мережевий однокористувацький режим. Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до наших умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), нашої політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.