Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на EVERSPACE™ 2 або перегляньте інші знижки на ігри PS5 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 15 серп. 2023 р.

Жанр: Екшн / Шутер

Рейтинг:

Видавець: ROCKFISH GAMES GMBH

Чити:

Найвища ціна

1,499.00₴

Найнижча ціна

899.40₴

Найнижча PS+ ціна

1,199.20₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

EVERSPACE 2

Дата релізу: 15 серп. 2023 р.

Жанр: Екшн / Шутер

Рейтинг:

Видавець: ROCKFISH GAMES GMBH

Чити:

"EVERSPACE 2 — динамічна космічна стрілянка для одного гравця, де між вами та черговим епічним скарбом стоять нещадні сутички та смертельні виклики. Мандруйте понівеченими війною системами зірок у демілітаризованій зоні 34 кластеру: кожна з величезних локацій тут створена вручну та повна таємниць, головоломок і прихованих загроз.

Знищуйте ворогів так, як це роблять в EVERSPACE. Ухиляйтеся, робіть ривки, перевертайтеся й розмахуйте покращеною зброєю, залітаючи в шалену м'ясорубку й перетворюючи ворогів на космічний брухт. Збирайте власну колекцію кораблів, вибираючи з майже нескінченного набору винищувачів і штурмовиків — унікальні класи доведуть ваш задум до досконалості.

Відкривайте іншопланетні види, розгадуйте таємниці, відшукуйте заховані скарби та захищайте вантаж від банд розбійників у захопливій 30-годинній кампанії. Заводьте гіпердвигун і мандруйте понад сотнею створених вручну унікальних локацій в семи різних зіркових системах. Будуйте власну спадщину серед зірок. "


Однокористувацький режим без мережі
Автономну гру дозволено