Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Farming Tractor Simulator 2023 : Drive Combine and Trucks або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 25 серп. 2023 р.

Жанр: Екшн / Стратегія / Симуляція

Рейтинг:

Видавець: Midnight Works SRL

Чити:

Субтитри: Англійська

Найвища ціна

489.00₴

Найнижча ціна

195.60₴

Найнижча PS+ ціна

171.15₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Farming Simulator 2023 : Drive Tractor, Combine, Trucks

Дата релізу: 25 серп. 2023 р.

Жанр: Екшн / Стратегія / Симуляція

Рейтинг:

Видавець: Midnight Works SRL

Чити:

Субтитри: Англійська

Farming Tractor Simulator 2023 : Drive Combine & Trucks - це відкрита світова симуляційна гра, в якій ваш обов'язок - побудувати свою власну ферму й дбати про неї. Садіть овочі й фрукти, збирайте врожаї, наймайте працівників та доглядайте за тваринами.
Купуйте сільськогосподарську техніку, керуйте своїми працівниками та просто розслабтеся після важкого робочого дня - просто насолоджуйтеся своєю фермою! Відкрийте для себе всю доступну сільськогосподарську техніку в грі та придбайте її, щоб продовжувати вдосконалювати свою ферму. Розширюйте свою сільськогосподарську землю, купуючи більше землі. Будуйте свою власну ферму з будинками, амбарами, зерносховищами та бараками. Сідайте за кермо сільськогосподарської техніки та водіть її по полях з приєднаним плугом для посіву.
Обирайте, що хочете садити чи сіяти: картоплю, помідори, огірки, пшеницю, моркву, буряк та багато іншого! Доглядайте за тваринами, такими як собаки, коти, кури, кози, вівці, кролики і т.д. Керування великою фермою навчить вас управлінню фінансовими операціями. Гра має гарну графіку й візуальні ефекти, деталізоване й реалістичне середовище ферми та приємний художній стиль.