Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Under The Waves або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 28 серп. 2023 р.

Жанр: Екшн / Пригоди

Рейтинг:

Видавець: QUANTIC DREAM SA

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Арабська, Грецька, Китайська, Корейська, Нідерландська, Німецька, Польська, Португальська, Турецька, Угорська, Українська, Французька, Чаморро, Чеська, Японська

Голос: Англійська, Китайська, Німецька, Французька

Найвища ціна

949.00₴

Найнижча ціна

474.50₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Under The Waves

Дата релізу: 28 серп. 2023 р.

Жанр: Екшн / Пригоди

Рейтинг:

Видавець: QUANTIC DREAM SA

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Арабська, Грецька, Китайська, Корейська, Нідерландська, Німецька, Польська, Португальська, Турецька, Угорська, Українська, Французька, Чаморро, Чеська, Японська

Голос: Англійська, Китайська, Німецька, Французька

Under the Waves — це сюжетна пригодницька гра про всепоглинаючу біль втрати. Події відбуваються в глибинах Північного моря в техно-футуристичних 1970-х роках, професійний дайвер Стен намагається пережити втрату, яка перевернула його реальність, і прийняти нове майбутнє. Ізоляція на морській глибині є відповідним проявом його душевного стану, і коли Стена все більше поглинає самотність, він починає переживати дивні події глибоко під водою. Зрештою йому доведеться зробити важкий вибір...

Under The Waves запрошує вас зануритися у чудовий підводний світ, втілений в життя у поетичному поєднанні кінематографічних зображень і гостросюжетної оповіді. Заглибтесь у захоплюючу історію Стена та переживіть з ним низку непередбачених подій, які приведуть його все глибше й глибше в безодню, відображення його власної психіки.
Досліджуйте величезний морський простір, керуючи підводним човном Стена. Мандруйте неймовірною дикою природою, єдиним супутником Стена, поки він знаходиться у пастці власного розуму. Досліджуйте печери, уламки кораблів та підводні рослини за допомогою спеціального гідрокостюму Стена, слідкуйте за таємничими проявами його спогадів, щоб знайти шлях назад на поверхню та врятувати йому життя. Збирайте матеріали та створюйте обладнання, які допоможуть Стену рухатися далі в цій експедиції самопізнання. Вам доведеться зійти з протоптаної стежки, щоб відчути захоплюючі моменти та розкрити трагічне минуле, від якого він намагається втекти...

Parallel Studio та Quantic Dream співпрацюють із Surfrider Foundation Europe для збереження океану. Дізнайтеся більше про Surfrider Foundation за посиланням: www.surfrider.eu.


Однокористувацький режим без мережі
Автономну гру дозволено


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Ви можете завантажувати та відтворювати цей вміст на головній консолі PS5, пов’язаній із вашим обліковим записом (за допомогою настройки «Спільний доступ до консолі та автономна гра»), і на будь-яких інших консолях PS5, якщо ви ввійдете на них із тим самим обліковим записом.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.