Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на The MEGA FMV Bundle або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 1 серп. 2023 р.

Жанр: Пригоди

Рейтинг:

Видавець: Wales Interactive Limited

Чити:

Основна гра: The Bunker

Субтитри: Іврит, Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Португальська, Турецька, Українська, Український, Французька, Чаморро

Голос: Англійська

Найвища ціна

3,599.00₴

Найнижча ціна

2,159.40₴

Найнижча PS+ ціна

1,799.50₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Bloodshore
Five Dates
I Saw Black Clouds
Late Shift
Night Book
The Bunker
The Complex
The Infectious Madness of Doctor Dekker
The Shapeshifting Detective
Who Pressed Mute on Uncle Marcus?

Дата релізу: 1 серп. 2023 р.

Жанр: Пригоди

Рейтинг:

Видавець: Wales Interactive Limited

Чити:

Основна гра: The Bunker

Субтитри: Іврит, Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Португальська, Турецька, Українська, Український, Французька, Чаморро

Голос: Англійська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
THE COMPLEX
Після великої біологічної атаки на Лондон, два вчених виявляються замкненими в лабораторії, коли час і повітря закінчуються. З інтерактивним ігровим процесом, ваші дії і взаємодія з іншими персонажами приведуть вас до одного з восьми тривожних фіналів.

LATE SHIFT
Late Shift – це кримінальний FMV-трилер, ставки в якому дуже високі. Ви опинитесь в самому центрі лондонського пограбування, де ви вибираєте ваші власні пригоди в цьому інтерактивному кіно з адаптованими сюжетними лініями, які приведуть вас до однієї з семи кінцівок.

THE BUNKER
The Bunker — це відзначений нагородами інтерактивний психологічний фільм жахів.

THE SHAPESHIFTING DETECTIVE
The Shapeshifting Detective — це надприродна таємниця із вбивством у стилі нуар, FMV-гра в якій ви граєте за детектива, здатного перевтілюватися в інших персонажів, що дозволяє вам розкривати секретні розмови і приватні зустрічі.

THE INFECTIOUS MADNESS OF DOCTOR DEKKER
ВИ — психіатр, який намагається розкрити вбивство під час лікування надзвичайного пацієнта нещодавно померлого лікаря Декера.

FIVE DATES
Five Dates — це інтерактивна романтична комедія про непередбачуваний світ цифрових побачень. Маючи п'ять потенційних знайомств, Вінні досліджує якщо сумісність, потяг та зв'язок все ще можливі в світі в якому більше немає можливості для фізичного контакту.

BLOODSHORE
Bloodshore — це інтерактивний екшн фільм про телевізійну королівську битву між відомими стримерами, артистами і засудженими до страти.

WHO PRESSED MUTE ON UNCLE MARCUS?
Ексцентрична загадкова FMV-історія про вбивство c несподіваним поворотом: хтось отруїв дядька Маркуса. Розкрийте правду у щорічній сімейній

NIGHT BOOK
Перекладачку, яка працює онлайн, обманом змушують прочитати давню книгу, яка закликає демона в її будинок. Night Book — це інтерактивний окультний трилер від видавців The Complex, Five Dates і Maid of Sker.

I SAW BLACK CLOUDS
Після несподіваної смерті близького друга, Христина повертається до рідного міста у пошуках відповідей, щоб розкопати низку покритих мороком таємниць. I Saw Black Clouds — це інтерактивний психологічний трилер з надприродними елементами і різноманітними сюжетними лініями.


Однокористувацький режим без мережі
Використовується функція вібрації DUALSHOCK 4
Автономну гру дозволено


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Одноразова плата за ліцензію для завантаження на кілька систем PS4. Вхід до PlayStation Network не потрібен для використання продукту на вашій основній консолі PS4, але потрібен для використання в інших системах PS4.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.