Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на LEGEND BOWL або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 9 серп. 2023 р.

Жанр: Спорт / Симуляція

Рейтинг:

Видавець: TOP HAT STUDIOS, INC.

Чити:

Субтитри: Англійська

Голос: Англійська

Найвища ціна

819.00₴

Найнижча ціна

655.20₴

Найнижча PS+ ціна

573.30₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

LEGEND BOWL

Дата релізу: 9 серп. 2023 р.

Жанр: Спорт / Симуляція

Рейтинг:

Видавець: TOP HAT STUDIOS, INC.

Чити:

Субтитри: Англійська

Голос: Англійська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
LEGEND BOWL повертає вас у часи слави піксельних футбольних ігор минулого! Насолоджуйтесь гібридом аркадного футболу та симулятора на полі та поза ним. Повністю налаштовуйте гравців і команди, щоб створити нескінченну кількість різноманітних варіантів у вашій лізі. Виходьте на поле, де симуляторне керування зі складною механікою геймплея перенесе боротьбу на ваш поріг! Legend Bowl включає режим виставки, режим турніру, режим франшизи та режим тренувального табору.

Виберіть будь-яку з 32 унікальних команд ліги, кожна з яких має унікальних гравців зі своєю власною статистикою, здібностями та потребами. Миттєво поринь у гру за допомогою виставкових матчів або відчуй себе менеджером франшизи в режимі франшизи! Створіть власного тренера, зареєструйте команду та проведіть її через повний 17-тижневий графік. Керуй стадіоном, складом команди та потребами гравців. Також є повноцінне міжсезоння, в якому ти зможеш провести команду через відставки, вільні переходи, розвиток гравців і повний 7-раундовий драфт. Для тих, хто хоче постійної боротьби, є режим турніру!

Любите творчість? У LEGEND BOWL ви можете повністю налаштовувати гравців, тренерів і команди, щоб відтворити свою власну лігу. Змінюй склад і створюй легендарну команду, використовуючи швидкість, спритність, прискорення і багато іншого, щоб прокласти собі шлях до перемоги на футбольному полі! Крім того, LEGEND BOWL має реалістичну погодну систему. Грайте в ясну, хмарну, дощову та снігову погоду. Будьте обережні, щоб вас не вдарила блискавка!

І це ще не все - гра також підтримує багатокористувацький режим для 4 гравців! Ідіть віч-на-віч зі своїми друзями або розділіть обов'язки та контроль на полі.

Цей продукт дає вам право завантажити як цифрову версію гри для PS4™, так і цифрову версію гри для PS5®.

Якщо у вас вже є версія цієї гри для PS4™, ви можете отримати її цифрову версію для PS5® без будь-яких додаткових витрат – вам не доведеться знову купувати цей продукт. Власники диска з грою для PS4™ повинні вставляти його в PS5® кожен раз, коли вони хочуть завантажити або відтворити цифрову версію гри для PS5®. Власники дисків з іграми PS4™, купивши консоль PS5® бе


Багатокористувацький режим без мережі (2-4 гравців)
Автономну гру дозволено


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Ви можете завантажувати та відтворювати цей вміст на головній консолі PS5, пов’язаній із вашим обліковим записом (за допомогою настройки «Спільний доступ до консолі та автономна гра»), і на будь-яких інших консолях PS5, якщо ви ввійдете на них із тим самим обліковим записом.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.