Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на eFootball™ 2024: Leo Messi Edition або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 6 вер. 2023 р.

Жанр: Спорт

Рейтинг:

Видавець: Konami

Чити:

Найвища ціна

649.00₴

Найнижча ціна

421.85₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

【Ambassador Edition】Set-Items
eFootball™ 2024

Дата релізу: 6 вер. 2023 р.

Жанр: Спорт

Рейтинг:

Видавець: Konami

Чити:

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Скористайтеся послугами Lionel Messi, вічного аргентинця, який підкорив світ футболу в 2022 році, та 10 його колег по клубу та збірній!
У якості бонусу за покупку додаються предмети для тренування й ігрова валюта, за яку можна підписати чудових гравців.

Leo Messi приносить нову функцію гравця «Підсилення», яка покращує певні його показники та робить його унікальнішим, ніж раніше.

Як новачкам у грі, так і бувалим геймерам, які прагнуть підсилити команду, цей збалансований набір гравців допоможе бути на голову вище суперників.

Цей продукт є спеціальною версією, що містить основну гру (безкоштовну) та предмети, що можна використовувати в «Команді мрії». В цьому ігровому режимі ви можете створювати власну оригінальну команду, підписуючи та підсилюючи гравців та менеджерів, та змагатися проти користувачів зі всього світу.

[Інформація про продукт]
Нижче наведено інформацію про продукт.
・ Основні функції гри eFootball™ 2024
・ 1 епічна картка L. Messi (2022 Argentina, футболіст у грі)
*Гравець з підсиленням «Техніка +2»
・ 10 карток покращених гравців (футболістів у грі)
・ 11 програм тренування на 4 000 балів досвіду (предмети для розвитку гравців)

Також дається такий бонус за покупку:
・ 300 монет eFootball™ (внутрішня ігрова валюта)

*Бонус за покупку отримує лише власник облікового запису, у якому придбано продукт.
*Кінцева дата розпродажу цього продукту: 20/06/2024 01:59:59 (UTC).
*Продукт та бонус за покупку будуть недоступні після 27/06/2024 01:59:59 (UTC).
*Додаткову інформацію стосовно продукту та оновлення дивіться на офіційному сайті eFootball™.
*Основні функції гри eFootball™ 2024 у цьому пакеті є такими ж, що і в безкоштовній версії гри.

*Для клієнтів, чию країну/регіон в грі встановлено як Японія, платні монети eFootball™ будуть дійсними лише протягом 180 днів з дати купівлі.
*Мешканці Бельгії не матимуть доступу до лутбоксів, що продаються за монети eFootball™.
*Монети eFootball™ можна купити у грі та використовувати різними способами, наприклад для підписання гравців або розблокування Перепусток на матчі.


Багатокористувацький режим без мережі (2-4 гравців)
Мережевий багатокористувацький режим (2-{0} гравців). Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до наших умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), нашої політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.
Використовується функція вібрації DUALSHOCK 4
Покупки у грі - за бажанням
Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Одноразова плата за ліцензію для завантаження на кілька систем PS4. Вхід до PlayStation Network не потрібен для використання продукту на вашій основній консолі PS4, але потрібен для використання в інших системах PS4.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.