Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Synth Riders: Lindsey Stirling Music Pack або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 22 лют. 2023 р.

Жанр: Музика/ритм / Вечірка / Фітнес

Рейтинг:

Видавець: KLUGE STRATEGIC, INC.

Чити:

Основна гра: Synth Riders

Субтитри: Іспанська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Французька, Японська

Голос: Англійська

Найвища ціна

259.00₴

Найнижча ціна

207.20₴

Найнижча PS+ ціна

194.25₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Synth Riders: Lindsey Stirling - First Light
Synth Riders: Lindsey Stirling - Mirage
Synth Riders: Lindsey Stirling - Shadows
Synth Riders: Lindsey Stirling - Shatter Me
Synth Riders: Lindsey Stirling - Underground

Дата релізу: 22 лют. 2023 р.

Жанр: Музика/ритм / Вечірка / Фітнес

Рейтинг:

Видавець: KLUGE STRATEGIC, INC.

Чити:

Основна гра: Synth Riders

Субтитри: Іспанська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Французька, Японська

Голос: Англійська

Додайте "Lindsey Stirling" до своєї музичної бібліотеки!

Пориньте у світ Underground у грі Synth Riders з новим музичним альбомом від Ліндсі Стерлінг (Lindsey Stirling). Цей набір треків дозволить відчути експресивний та енергійний стиль Ліндсі (Lindsey), коли ви рухатиметесь рейками чи летітимете над хмарами під п'ять скрипкових мелодій, щи визначили кар'єру виконавиці. Розмаїття музикальних треків демонструє діапазон можливостей музикантки. Також у наборі представлений вокал Ліззі Гейл (Lzzy Hale) у пісні Shatter Me.

Underground + Experience
Shatter Me
First Light
Mirage
Shadows

Обдарована музикантка, авторка пісень та танцівниця, Ліндсі Стерлінг (Lindsey Stirling) поєднує авторську гру на скрипці з різноманітними музичними стилями. Пропонований альбом демонструє широту та розмаїття її обдарування: від акомпанементу з потужним вокалом Ліззі Гейл (Lzzy Hale) у пісні Shatter Me, дослідження кельтських мотивів у First Light, коллаборації з Раджею Кумарі (Raja Kumari) у натхненному Боллівудом треку Mirage до виразного звучання синтвейву в Shadows — і всюди ви впізнаєте неповторне звучання скрипки Ліндсі (Lindsey).

Мисткиня має потужний візуальний стиль, тому робота Synth Riders на тему Underground спиралася на ефектні образи з відеокліпу Ліндсі (Lindsey), однак розширила та розвинула теми ув'язнення та свободи, що є ключовими для розуміння пісні. Ця версія від Synth Riders є практично самостійним кліпом, оскільки майстерно створені візуальні ефекти ідеально поєднуються з музикою, допомагаючи поринути в неї та отримати винятковий досвід переживання та сприйняття.


Однокористувацький режим без мережі
Покупки у грі - за бажанням
Автономну гру дозволено
VR Headset and VR Controller required
VR Headset vibration and VR Controller vibration optional
Player modes: sitting, standing


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Ви можете завантажувати та відтворювати цей вміст на головній консолі PS5, пов’язаній із вашим обліковим записом (за допомогою настройки «Спільний доступ до консолі та автономна гра»), і на будь-яких інших консолях PS5, якщо ви ввійдете на них із тим самим обліковим записом.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.