Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на WHAT THE GOLF? або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 14 бер. 2024 р.

Жанр: Спорт

Рейтинг:

Видавець: TRIBAND PRODUCTION

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Арабська, Каталанський, Китайська, Корейська, Нідерландська, Німецька, Португальська, Тайська, Турецька, Українська, Французька, Чаморро, Шведський, Японська

Найвища ціна

549.00₴

Найнижча ціна

384.30₴

Найнижча PS+ ціна

274.50₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

WHAT THE GOLF?

Дата релізу: 14 бер. 2024 р.

Жанр: Спорт

Рейтинг:

Видавець: TRIBAND PRODUCTION

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Арабська, Каталанський, Китайська, Корейська, Нідерландська, Німецька, Португальська, Тайська, Турецька, Українська, Французька, Чаморро, Шведський, Японська

Сповнена гумору, каламбуру та веселими пародіями, ця гра змусить вас поставити під сумнів усе, що ви знали про гольф! Ця весела пародія на гольф заснована на фізиці, де кожен рівень – це новий дивовижний тип гольфу. Деякі рівні блискучі та веселі, інші такі несподівані, що ви запитаєте себе: ЩО ТАКЕ ГОЛЬФ?

ЦЕ ДІЙСНО НЕ ГОЛЬФ
Але це багато чого іншого! Котики, дивани, коні, машини, телевізори, теніс, собаки, прапори, літаючі будинки, факс-машини… Ви думаєте про предмет, а ми граємо ним в гольф!

ДОСЛІДЖУЙТЕ ЛАБОРАТОРІЮ
Що сталося в лабораторії гольфу? Чому вона називається лунка в одному, а не будинок в одному? Невже немає обмежень у тому, чим ви можете грати в гольф?

ХОЧЕТЕ БІЛЬШОГО? МИ ЗРОБИЛИ ЦЕ ДЛЯ ВАС
Нові епізоди виходять часто, ви вже можете переглянути:
Випав сніг: епічна пригода із замороженою піцою та ананасами
Лунає новий світ: гольф, тепер з лунками!
Спортивний спорт: де всі види спорту – це гольф!
…і багато іншого!

ВІДМОВА ВІД ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ!!
Ця гра створена людьми, які нічого не знають про гольф. Це НЕ зробить вас кращим гравцем у гольф!


Дистанційна гра дає користувачам змогу підключатися та грати в ігри на консолі PlayStation®4 або PlayStation®5, використовуючи мобільний пристрій, комп’ютер або іншу консоль PlayStation®4 чи PlayStation®5.


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Ви можете завантажувати та відтворювати цей вміст на головній консолі PS5, пов’язаній із вашим обліковим записом (за допомогою настройки «Спільний доступ до консолі та автономна гра»), і на будь-яких інших консолях PS5, якщо ви ввійдете на них із тим самим обліковим записом.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.