UA PS5 / PS4
Cry Babies Волшебные слезы: Большая игра

ЗНИЖКА: 60%

Закінчується: 5 черв. 2024 р.

Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Cry Babies Волшебные слезы: Большая игра або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 22 вер. 2023 р.

Жанр: Пазл / Сім'я

Рейтинг:

Видавець: MERGE GAMES

Чити:

Найвища ціна

1,049.00₴

Найнижча ціна

419.60₴

Найнижча PS+ ціна

419.60₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Cry Babies Magic Tears: The Big Game

Дата релізу: 22 вер. 2023 р.

Жанр: Пазл / Сім'я

Рейтинг:

Видавець: MERGE GAMES

Чити:

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Ваші улюблені персонажі Cry Babies готові до гри! Це дружня та весела пригода, що ідеально підходить для юних гравців! Приєднуйтесь до Леді, Коні, Дрімі та друзів у новому захоплюючому багатоетапному турнірі, щоб виграти легендарну Золоту соску!

ОСНОВНІ ОСОБЛИВОСТІ

НА ОСНОВІ ХІТОВОГО МУЛЬТСЕРІАЛУ!
Гравці можуть зустріти 15 популярних персонажів Cry Babies, а також дослідити знайомі місця від Долини Дитячих Пляшечок до Гори Фантазій, Затоки Тутті-Фрутті, Крижаного Світу, а також нову планету Сльоза!

БАГАТО ВЕСЕЛИХ МІНІІГОР!
Беріть участь у багатьох цікавих заходах, зокрема хованках, лабіринтах, головоломках, танцях, фотографуванні та навіть прийнятті ванни!

ГРАЙТЕ РАЗОМ!
Плакси люблять своїх друзів, тому просто підключіть другий контролер, і двоє гравців зможуть грати разом, щоб отримати подвійне задоволення!

НАЛАШТУЙТЕ СВОЇХ ПЛАКС!
Збирайте рожеві зірки під час дослідження рівнів, а потім витрачайте їх на новий одяг і наряди для своїх улюблених персонажів!

ПОВНІСТЮ АНІМОВАНА ТА ОЗВУЧЕНА ПРИГОДА!
Усі сюжетні сцени анімовані та озвучені, як у телесеріалі, тож гравці ніби опиняться в абсолютно новому інтерактивному епізоді!

Кожна перемога перенесе їх у новий світ популярного мультсеріалу. Від Долини дитячих пляшечок до Гори Фантазій, Затоки Тутті-Фрутті, Крижаного Світу і навіть до нової планети Сльоза! Під час подорожі вони гратимуть в хованки, танцюватимуть, перевдягатимуться, досліджуватимуть лабіринти та розгадуватимуть головоломки. Вони навіть зможуть зупинитися та прийняти ванну!

Незважаючи на блискучий приз, плакси завжди працюють разом, щоб допомогти один одному!


Багатокористувацький режим без мережі (2 гравці)
Дистанційна гра дає користувачам змогу підключатися та грати в ігри на консолі PlayStation®4 або PlayStation®5, використовуючи мобільний пристрій, комп’ютер або іншу консоль PlayStation®4 чи PlayStation®5.


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Ви можете завантажувати та відтворювати цей вміст на головній консолі PS5, пов’язаній із вашим обліковим записом (за допомогою настройки «Спільний доступ до консолі та автономна гра»), і на будь-яких інших консолях PS5, якщо ви ввійдете на них із тим самим обліковим записом.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.