Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Family Games або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 5 жовт. 2023 р.

Жанр: Освітні / Головоломка

Рейтинг:

Чити:

Основна гра: Crazy Athletics - Summer Sports and Games

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Грецька, Німецька, Португальська, Українська, Французька

Голос: Англійська

Найвища ціна

949.00₴

Найнижча ціна

949.00₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

3.68 / 5

Відгуки: 87

Classic Snake Adventures
Crazy Athletics - Summer Sports & Games
Educational Games for Kids
Zeus Quest - The Rebirth of Earth

Дата релізу: 5 жовт. 2023 р.

Жанр: Освітні / Головоломка

Рейтинг:

Чити:

Основна гра: Crazy Athletics - Summer Sports and Games

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Грецька, Німецька, Португальська, Українська, Французька

Голос: Англійська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Шукаєте веселі та навчальні ігри для своєї родини? Не дивіться далі, ніж Family Games Bundle, колекція з чотирьох дивовижних ігор, які будуть годинами розважати вас і ваших дітей.

Незалежно від того, чи хочете ви навчитися новим навичкам, знову пережити класику, змагатися у спорті чи досліджувати стародавні міфи, у цьому наборі знайдеться щось для кожного.

Набір сімейних ігор включає:
- Навчальні ігри для дітей: гра, яка навчає дітей математиці, рефлексам, логіці, географії, пам’яті тощо у веселій та інтерактивній формі.
- Classic Snake Adventures: сучасне перезавантаження старої класичної гри зі змією з приголомшливою графікою, плавним керуванням і складними рівнями.
- Crazy Athletics - Літні види спорту та ігри: гра, яка дозволяє змагатися в різних літніх видах спорту та іграх, таких як біг, плавання, стрибки, а також локальна багатокористувацька гра.
- Zeus Quest - The Rebirth of Earth: весела пригодницька гра «наведи та клацни», яка перенесе вас у подорож грецькою міфологією та науковою фантастикою.

Не пропустіть цю можливість отримати чотири чудові ігри та насолоджуватися годинами сімейного відпочинку!


Багатокористувацький режим без мережі (2-4 гравців)
Використовується функція вібрації DUALSHOCK 4
Поліпшене грання на консолі PS4 Pro


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Одноразова плата за ліцензію для завантаження на кілька систем PS4. Вхід до PlayStation Network не потрібен для використання продукту на вашій основній консолі PS4, але потрібен для використання в інших системах PS4.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.