Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Red Matter Collection або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 5 жовт. 2023 р.

Жанр: Пазл / Екшн / Пригоди

Рейтинг:

Видавець: VERTICAL ROBOT S.L.

Чити:

Основна гра: Red Matter

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Португальська, Французька, Японська

Голос: Іспанська, Англійська

Найвища ціна

1,399.00₴

Найнижча ціна

1,399.00₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

4.8 / 5

Відгуки: 363

Red Matter
Red Matter 2

Дата релізу: 5 жовт. 2023 р.

Жанр: Пазл / Екшн / Пригоди

Рейтинг:

Видавець: VERTICAL ROBOT S.L.

Чити:

Основна гра: Red Matter

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Португальська, Французька, Японська

Голос: Іспанська, Англійська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Вступіть у захоплюючу всесвіт Red Matter з цим епічним комплектом! Відкрийте для себе секрети дистопічного науково-фантастичного Холодного війни, проходячи через захоплюючі бази Волгравії по всій сонячній системі. З Red Matter та Red Matter 2 ви зануритесь у повністю захоплюючу пригоду, яка випробує вас на кожному кроці.

У грі Red Matter в ролі Агента Епсілон ви будете досліджувати таємничий науково-дослідницький проект на Реї, одному з місяців Сатурна. Розшифровуйте приховані повідомлення та механізми за допомогою високотехнологічних інструментів у сюрреалістичному середовищі високої деталізації в стилі бруталізму. Але будьте обережні, істина, яку ви відкриєте, може бути темнішою, ніж ви очікували.

У Red Matter 2 ви будете грати за Сашу, агента, який прокинувся на лунній базі за допомогою таємного оперативника і отримав завдання відкрити секрети таємничого Red Matter. Слідкуйте за слідом, залишеним кимось з минулого Саші, і будьте готові до складних головоломок, механік скрадання та стрибання, а також інтенсивних бойових сцен. Взламайте термінали, використовуйте реактивний ранець, щоб літати у небі, і дивіться на прекрасне, повністю фізично моделюване оточення, яке вас оточує.

З цим дивовижним комплектом ви зможете дослідити повністю інтерактивний світ, розроблений для посилення відчуття занурення у віртуальній реальності. Розв'язуйте екологічні, фізичні та логічні головоломки за допомогою ваших інструментів і будьте готові битися з несподіваними зустрічами, розкриваючи таємниці цього повністю втіленого світу.


VR Headset and VR Controller required
VR Headset vibration and VR Controller vibration optional
VR Controller trigger effect and vibration optional
Player modes: sitting, standing, roomscale


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Ви можете завантажувати та відтворювати цей вміст на головній консолі PS5, пов’язаній із вашим обліковим записом (за допомогою настройки «Спільний доступ до консолі та автономна гра»), і на будь-яких інших консолях PS5, якщо ви ввійдете на них із тим самим обліковим записом.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.