Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Full Void або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 10 жовт. 2023 р.

Жанр: Пазл / Екшн / Пригоди

Рейтинг:

Видавець: OutOfTheBit Ltd

Чити:

Найвища ціна

489.00₴

Найнижча ціна

391.20₴

Найнижча PS+ ціна

366.75₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

5 / 5

Відгуки: 1

Full Void

Дата релізу: 10 жовт. 2023 р.

Жанр: Пазл / Екшн / Пригоди

Рейтинг:

Видавець: OutOfTheBit Ltd

Чити:

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Встановлений у дистопічному майбутньому, Full Void - це 2D кінематографічна головоломка-платформер, що розповідає історію молодого підлітка, що залишився сам на сам з ворожим світом, контрольованим буйним штучним інтелектом. Пробивайте свій шлях через головоломки та перешкоди, щоб розкрити історію, що оточує це зруйноване, занедбане суспільство, де лише діти ще залишаються вільними. Але на який час? Чиста пригода з рукотворним піксельним мистецтвом, яка триматиме вас в напрузі від самого початку, з декількома страшними моментами та захоплюючою атмосферою, оскільки в ній немає жорстокості або насильства. Full Void - це духовний наступник класичних кінематографічних головоломок-платформерів з сучасним обертом, інноваційним візуальним та геймплейним механіками.Разом з традиційними головоломками, ви можете використовувати свої навички хакерства для взаємодії з елементами гри та пробиватися через цей ворожий світ, повний істот, які постійно намагаються вас зловити. У 2D світі аспекти 3D були інтегровані як у геймплей, так і в візуалі.
Гра має графіку рукотворного піксельного мистецтва та власні анімації, які є невід'ємною частиною геймплею, разом з динамічним освітленням, мінімалістичним звуковим дизайном та занурюючими кат-сценами для атмосфери, яка триматиме вас в напрузі від самого початку.
Full Void розповідає історію про гніт та ізоляцію через середовище та геймплей з підтримкою захоплюючих амбієнтних звуків та музики старої школи Amiga MOD. Візуально, кожен екран був скомпонований та намальований з турботою та пристрастю, розрахований на виклик захоплення та почуття невизначеності. Без бокового прокручування в грі, перехід від одного екрана до іншого іноді може вимагати віри в диво.
Full Void - це гра для всієї родини. Захоплююча інтерактивна історія, яка викликає ваш розум та торкається вашого серця.

Особливості
- Розповідь через середовище;- Оригінальне, рукотворне піксельне мистецтво;
- Інтерактивні кат-сцени, всі намальовані та анімовані вручну
- Здатність хакувати машини для вирішення головоломок;


Однокористувацький режим без мережі
Використовується функція вібрації DUALSHOCK 4
Автономну гру дозволено


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Одноразова плата за ліцензію для завантаження на кілька систем PS4. Вхід до PlayStation Network не потрібен для використання продукту на вашій основній консолі PS4, але потрібен для використання в інших системах PS4.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.