Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Urbek City Builder або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 8 лист. 2023 р.

Жанр: Симуляція / Симулятор

Рейтинг:

Видавець: RockGame S.A.

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Польська, Португальська, Українська, Французька, Японська

Голос: Англійська

Найвища ціна

649.00₴

Найнижча ціна

389.40₴

Найнижча PS+ ціна

356.95₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

5 / 5

Відгуки: 2

Urbek City Builder

Дата релізу: 8 лист. 2023 р.

Жанр: Симуляція / Симулятор

Рейтинг:

Видавець: RockGame S.A.

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Польська, Португальська, Українська, Французька, Японська

Голос: Англійська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
В Urbek ви зможете побудувати місто за власним проектом! Керуйте його природними ресурсами, покращуйте якість життя населення та розбудовуйте його райони на власний розсуд.

Райони

Вдихніть життя у своє місто, будуючи різні райони. Хочете богемний район? Будуйте бари, парки та бібліотеки, але зберігайте низьку щільність населення поблизу. Хочете буржуазний район? Вам потрібні парки та розкішні магазини.

Керувати

В Урбеку немає грошей. Натомість вам доведеться будувати все за рахунок власних ресурсів, таких як їжа, вугілля або кваліфікована праця. У вас є понад 30 різних ресурсів для управління! Керуйте своїми природними ресурсами добре, щоб вони не закінчилися до того, як їх можна буде замінити. Як ви вирішите виробляти енергію для своїх мешканців та промисловості?

Навчати

Освіта має фундаментальне значення! Виробляючи достатню кількість кваліфікованої робочої сили та наукової роботи, ви зможете будувати більш досконалі будівлі.

Спостерігайте

Пересувайтеся на рівні вулиць, щоб краще відчути місто, яке ви створюєте. Побачте і відчуйте відмінності між районами так, як це роблять мешканці вашого міста!

Органічне зростання

Розвиток вашого міста буде органічним. Деякі споруди з'являтимуться відповідно до навколишніх умов. Наприклад, будівлі з більш ніж двома поверхами з'являтимуться в густонаселених районах та з базовими послугами.

Інші будівлі ви можете розмістити самостійно, але для них потрібні певні умови. Наприклад, місцевий ринок має бути поруч із фермами. Університет повинен мати поруч кілька середніх шкіл, які, в свою чергу, потребують сусідніх шкіл.

Коли справа доходить до проектування вашого міста, у вас є безліч життєздатних варіантів. Немає жодної будівлі, яка б перевершувала інші. Кожне рішення матиме свої плюси і мінуси. Буржуазні будинки споживають більше їжі і потребують ресурсів, які коштують дорожче, але покращують якість життя мешканців. З іншого боку, підвищення продуктивності промисловості дасть більше ресурсів, але погіршить якість життя мешканців, які проживають у цьому районі.


Однокористувацький режим без мережі


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Одноразова плата за ліцензію для завантаження на кілька систем PS4. Вхід до PlayStation Network не потрібен для використання продукту на вашій основній консолі PS4, але потрібен для використання в інших системах PS4.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.