UA PS5 / PS4
Devil Engine: Complete Edition

ЗНИЖКА: 20%

Закінчується: 29 трав. 2024 р.

Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Devil Engine: Complete Edition або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 9 лист. 2023 р.

Жанр: Аркада

Рейтинг:

Видавець: WOZNIAK & CARPENDALE, LLC

Чити:

Субтитри: Іспанська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Французька, Чаморро, Японська

Найвища ціна

819.00₴

Найнижча ціна

655.20₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

5 / 5

Відгуки: 3

Devil Engine
Devil Engine: Complete Edition

Дата релізу: 9 лист. 2023 р.

Жанр: Аркада

Рейтинг:

Видавець: WOZNIAK & CARPENDALE, LLC

Чити:

Субтитри: Іспанська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Французька, Чаморро, Японська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Devil Engine - це високооктановий, класичний шутер з бічним скроллом, на який сильно вплинули найкращі зразки жанру 32-бітної ери, з безліччю неймовірних локацій, намальованими вручну піксельними картинками та кривавим саундтреком, що оживляє похмуре майбутнє.

Сюжет
Відчайдушна спроба знищити те, що колись мало стати нашим рятівником. Фінальна місія, щоб усунути катастрофічне майбутнє. Один корабель проти всієї армії Землі. "Андрасте" - єдина надія перемогти... Диявольський двигун.

Особливості
Використовуйте 3 типи пострілів з унікальними бомбами, щоб знищити все на своєму шляху.
Уважно граючи, створюйте комбінації, що примножують очки, і витрачайте їх за допомогою кулепоглинаючого вибуху.
Змагайтеся у 8 ігрових режимах за першість за кількістю очок.
Здійміть хвилю кривавої бійні на 6 неймовірно деталізованих етапах.
Бали можна не лише збирати! Витрачайте накопичені бали, щоб розблокувати ігрові шейдери, додаткову музику, етапи та ігрові кораблі.
Пульсуюча музика з треками відомого шмуп-композитора Хякутароу Цукумо (Hyakutarou Tsukumo).

Devil Engine: Complete Edition також включає в себе Ignition DLC, яке є остаточним доповненням до оригінальної Devil Engine; кількість контенту збільшено майже вдвічі!

З 6 новими етапами, новим кораблем і саундтреком в аранжуванні різних композиторів-ветеранів, Devil Engine Ignition додає масу нового контенту до вже упакованого Devil Engine!

Особливості
Використовуйте 3 унікальних корабля з різними пострілами, системами підрахунку очок і стилями гри, доступні з самого початку
Пройдіть 6 нових і сильно реміксованих етапів в режимі Ignition
Порадуйте свій слух аранжуванням саундтрека від композиторів-ветеранів Shinji Hosoe (Street Fighter EX), Loser Kashiwagi (CHO REN SHA 68K), Hyakutaro Tsukumo (Thunder Force 5) і багатьох інших
Використовуйте весь новий контент в оригінальній кампанії Devil Engine і додаткових режимах


Однокористувацький режим без мережі
Автономну гру дозволено


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Ви можете завантажувати та відтворювати цей вміст на головній консолі PS5, пов’язаній із вашим обліковим записом (за допомогою настройки «Спільний доступ до консолі та автономна гра»), і на будь-яких інших консолях PS5, якщо ви ввійдете на них із тим самим обліковим записом.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.