Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на AEW: Fight Forever Bring the Boom Edition або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 6 груд. 2023 р.

Жанр: Файтінг

Рейтинг:

Видавець: THQ NORDIC GMBH

Чити:

Основна гра: AEW: Fight Forever

Субтитри: Іспанська, Англійська, Китайська, Німецька, Португальська, Французька, Чаморро, Японська

Голос: Англійська

Найвища ціна

2,399.00₴

Найнижча ціна

1,439.40₴

Найнижча PS+ ціна

1,319.45₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

3.31 / 5

Відгуки: 1236

AEW: Fight Forever
AEW: Fight Forever - Matt Hardy
AEW: Fight Forever - Pre-Order Incentive
AEW: Fight Forever - Season Pass 2
AEW: Fight Forever - Season Pass 2023

Дата релізу: 6 груд. 2023 р.

Жанр: Файтінг

Рейтинг:

Видавець: THQ NORDIC GMBH

Чити:

Основна гра: AEW: Fight Forever

Субтитри: Іспанська, Англійська, Китайська, Німецька, Португальська, Французька, Чаморро, Японська

Голос: Англійська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Делюкс-видання AEW: Fight Forever Bring the Boom включає основну гру ТА доступ до Метта Харді, «Зломленого» Метта Харді, доповнень сезону 1 і 2, що містять 10 рестлеров, 4 міні-гри, нову арену, абсолютно новий режим турніру та 10 нових треків. Вміст видання:
— Набір AEW: Fight Forever Matt Hardy Pack, який містить відразу два образи Метта Харді: звичайний та «Зломлений».
— Набір AEW: Fight Forever FTR: Revival Pack, в якому представлені бійці AEW Дакс Харвуд та Кеш Уілер ПЛЮС міні-ігри JoinUs та Deth Race-X.
— Комплект AEW: Fight Forever Limitless Bunny Bundle, до якого входять рестлери AEW Зайчик та Кіт Лі, а також міні-ігри MJF Car Thrash та Sloth Sling.
— Набір AEW: Fight Forever Hookhausen Very Handsome, Very Evil Pack з рестлерами AEW Хуком і Данхаузеном.
— Доповнення AEW: Fight Forever Dynamite Featuring The Acclaimed, що включає «Визнаних», найсміливіший дует в історії AEW, що складається з Ентоні Боуенса та Макса Кастера, ПЛЮС нову арену, оформлену в стилі «Dynamite».
— Доповнення AEW: Fight Forever Beat the Elite DLC, що включає абсолютно новий ігровий режим Beat the Elite — однокористувацький офлайн-турнір для гравців Fight Forever, що люблять найбільш напружені змагання.
— Доповнення AEW: Fight Forever The Storm is Coming, що включає легендарну австралійську чемпіонку Тоні Шторм, яка приєднається до ігрових персонажів Fight Forever разом із 10 новими треками.


Багатокористувацький режим без мережі (2-4 гравців)
Мережевий багатокористувацький режим (2-4 гравців). Потрібна оплачена підписка на PlayStation Plus. Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до наших умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), нашої політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.
Покупки у грі - за бажанням
Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Ви можете завантажувати та відтворювати цей вміст на головній консолі PS5, пов’язаній із вашим обліковим записом (за допомогою настройки «Спільний доступ до консолі та автономна гра»), і на будь-яких інших консолях PS5, якщо ви ввійдете на них із тим самим обліковим записом.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.