Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Potion Craft: Alchemist Simulator або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 12 груд. 2023 р.

Жанр: Пазл / Симуляція / Казуальна

Рейтинг:

Видавець: TINYBUILD LLC

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Польська, Португальська, Тайська, Турецька, Українська, Французька, Чеська, Японська

Найвища ціна

649.00₴

Найнижча ціна

454.30₴

Найнижча PS+ ціна

421.85₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

5 / 5

Відгуки: 3

Potion Craft
Potion Craft: Alchemist Simulator

Дата релізу: 12 груд. 2023 р.

Жанр: Пазл / Симуляція / Казуальна

Рейтинг:

Видавець: TINYBUILD LLC

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Польська, Португальська, Тайська, Турецька, Українська, Французька, Чеська, Японська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Potion Craft — симулятор алхіміка, де ви буквально берете інструменти та інгредієнти в руки і варите зілля! Все у вашому розпорядженні: винаходьте нові рецепти, приваблюйте покупців і експериментуйте, як душа забажає. Та пам'ятайте: на вас розраховує усе місто.

ВИВЧАЙТЕ МИСТЕЦТВО ЗІЛЛЄВАРІННЯ
Придумуйте власні зілля. Збирайте інгредієнти та мішайте їх у казані! Розпалили вугілля. Додали базу: воду, масло чи щось... інше. Варись-кипи, зілля! Звучить не дуже складно, чи не так? Але ви спробуйте стати майстром цієї справи!

ЕКСПЕРИМЕНТУЙТЕ ТА ВИНАХОДЬТЕ НОВІ РЕЦЕПТИ
Комбінуйте різні ефекти за допомогою Алхімічної мапи, та будьте обережні. Не забувайте про здоровий глузд: знайти покупця для цілющого отруйного зілля буде важкувато... Чи ні?

ТОРГУЙТЕ ЗІЛЛЯМ
У людей чимало проблем, а за їх рішенням вони будуть звертатись саме до вас. Що б ви їм не продали — наслідки не змусять себе чекати. Привертайте увагу гільдій, товаришуйте з видатними людьми (або дуріть їх), здобувайте гроші та владу і, можливо, одного дня ВИ будете вирішувати долю міста.

КУПУЙТЕ ІНГРЕДІЄНТИ АБО ВИРОЩУЙТЕ СВОЇ
Без інгредієнтів алхіміку нікуди: їх можна або купити, або випестувати самостійно!

ПЕРСОНАЛІЗУЙТЕ НА СВІЙ СМАК
Хочете, щоб ваші зіллячка були гарненькі? Нема питань! Різні форми, наліпки та кольори до ваших послуг. Зілля можна навіть назвати по-своєму й придумати власний опис. Виставляйте своє мистецтво напоказ на вітринах вашої лавки... або не виставляйте. Хто ми такі, щоб вами командувати? Веселіться!


Однокористувацький режим без мережі
Дистанційна гра дає користувачам змогу підключатися та грати в ігри на консолі PlayStation®4 або PlayStation®5, використовуючи мобільний пристрій, комп’ютер або іншу консоль PlayStation®4 чи PlayStation®5.
Поліпшене грання на консолі PS4 Pro
Автономну гру дозволено


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Ви можете завантажувати та відтворювати цей вміст на головній консолі PS5, пов’язаній із вашим обліковим записом (за допомогою настройки «Спільний доступ до консолі та автономна гра»), і на будь-яких інших консолях PS5, якщо ви ввійдете на них із тим самим обліковим записом.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.