Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на The House of Da Vinci або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 17 груд. 2023 р.

Жанр: Пазл / Пригоди / Головоломка

Рейтинг:

Видавець: Blue Brain Games s.r.o.

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Польська, Португальська, Словацький, Турецька, Українська, Французька, Чеська, Японська

Найвища ціна

999.00₴

Найнижча ціна

573.30₴

Найнижча PS+ ціна

399.60₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

2 / 5

Відгуки: 1

The House of Da Vinci

Дата релізу: 17 груд. 2023 р.

Жанр: Пазл / Пригоди / Головоломка

Рейтинг:

Видавець: Blue Brain Games s.r.o.

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Польська, Португальська, Словацький, Турецька, Українська, Французька, Чеська, Японська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Увійдіть у The House of Da Vinci, 3D-пригодницьку гру-головоломку, яку варто спробувати. Вирішуйте механічні головоломки, виявляйте приховані предмети, виходьте з кімнат і пориньте в автентичну атмосферу епохи Відродження. Використовуйте всю свою кмітливість, щоб дізнатися, що стоїть за зникненням вашого господаря.

РОЗВ'ЯЗУЙТЕ МЕХАНІЧНІ ГОЛОВОЛОМКИ
Головоломки та незрозумілі загадки засновані на винаходах Леонардо.

НАСОЛОДЖУЙТЕСЯ ІНТУЇТИВНИМ КЕРУВАННЯМ
Навігація в майстерні Леонардо інтуїтивно зрозуміла. Грати в гру не може бути веселіше.

ВІДЧУЙТЕ ВІДРОДЖЕННЯ
Бойові машини, складні скриньки, механічні головоломки, втечі з кімнат перевірять ваші навички.

ОСВОЙТЕ УНІКАЛЬНУ МЕХАНІКУ
Виявляйте приховані об'єкти, дивлячись крізь поверхні навколо себе.

ЗАЗИРНИ В МИНУЛЕ
Незвичайна рукавиця дозволяє вам стати свідком подій, що відбулися раніше, і дізнатися більше про історію.

ЯКА ІСТОРІЯ ЗА БУДИНКОМ ДА ВІНЧІ?
Ви найперспективніший учень Да Вінчі. Ваш майстер, Леонардо, зник. Ви поняття не маєте, куди він пішов і що сталося. Отже, ви починаєте свій пошук, свій пошук істини. Проте майстерня Леонардо сповнена головоломок, винаходів, механізмів для втечі та предметів, захованих у всіх кутках красиво оформлених кімнат.

Вам потрібно буде задіяти всі клітини вашого мозку, щоб дізнатися, що насправді відбувається!

Ми застосували нашу власну уяву до історії про найбільшого винахідника світу, Леонардо да Вінчі, надаючи гравцям унікальні спеціальні здібності протягом ігрового процесу. Ми дозволяємо вам повернутися у ваші ранні дні молодого підмайстра, досліджуючи навколишній світ 16-го століття, заглядаючи в механізми, головоломки та пристрої Леонардо, коли ви з часом станете достатньо могутнім, щоб контролювати сам час і дізнаватися секрети, приховані в минулому. .

Багато складних головоломок натхненні реальними винаходами та ідеями Леонардо да Вінчі. Загадкові місця були створені на основі оригінальних творів мистецтва та чудової Флоренції, Італія 1506 року.


Однокористувацький режим без мережі
Автономну гру дозволено


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Одноразова плата за ліцензію для завантаження на кілька систем PS4. Вхід до PlayStation Network не потрібен для використання продукту на вашій основній консолі PS4, але потрібен для використання в інших системах PS4.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.