Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Cat Pipes або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 19 груд. 2023 р.

Жанр: Пазл / Казуальна

Рейтинг:

Видавець: Afil Games

Чити:

Субтитри: Англійська

Найвища ціна

159.00₴

Найнижча ціна

111.30₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

5 / 5

Відгуки: 1

Cat Pipes

Дата релізу: 19 груд. 2023 р.

Жанр: Пазл / Казуальна

Рейтинг:

Видавець: Afil Games

Чити:

Субтитри: Англійська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Викличте свій розум та допоможіть котам у цій мінімалістичній та розслаблюючій грі-головоломці!

Ласкаво просимо до чарівного світу Cat Pipes! Гра, яка випробовує ваші ментальні здібності, допомагаючи чарівним котам знайти шлях через розслабляючі та захоплюючі головоломки.

Повертайте частинки та створіть ідеальний шлях для котів.
Обертайте частинки головоломки, щоб створити безпечний шлях для того, щоб коти змогли досягти своєї мети. Використовуйте логіку та креативність, щоб знайти оптимальне рішення на кожному рівні.

Натисніть на частинку, щоб її повернути, та завершіть шлях до котів.
Лише один простий клік - і ви обертаєте частинки, утворюючи ідеальний шлях. Легка у грі, але водночас настільки складна, що забавить вас годинами!

Головне - завершити шлях та досягнути котів.
Не поспішайте! Головна мета - забезпечити безпечну подорож для котів. Насолоджуйтесь розв'язанням головоломок та релаксуйте у цьому чарівному світі.

Досліджуйте 45 захоплюючих рівнів.
З 45 унікальними рівнями, кожен з яких цікавіший за попередній, вам належить багато годин розваги. Cat Pipes - це гра, яка забавить вас надовго.


Однокористувацький режим без мережі
Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Ви можете завантажувати та відтворювати цей вміст на головній консолі PS5, пов’язаній із вашим обліковим записом (за допомогою настройки «Спільний доступ до консолі та автономна гра»), і на будь-яких інших консолях PS5, якщо ви ввійдете на них із тим самим обліковим записом.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.