Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Space Papers: Planet's Border або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 25 груд. 2023 р.

Жанр: Пригоди

Рейтинг:

Чити:

Субтитри: Англійська

Найвища ціна

259.00₴

Найнижча ціна

129.50₴

Найнижча PS+ ціна

51.80₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

5 / 5

Відгуки: 1

Space Papers: Planet's Border

Дата релізу: 25 груд. 2023 р.

Жанр: Пригоди

Рейтинг:

Чити:

Субтитри: Англійська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Станьте найкращим поліцейським міжгалактичного патруля, стежте за кордоном планети та захищайте галактику. Аналізуйте документи всіх типів прибульців та перевіряйте їхній багаж!

Паразити - головна галактична загроза, вони готові на все заради всесвітнього панування. Наскільки добре ви вмієте їх виявляти? Пам'ятайте, що ваша мета - зберегти безпеку галактичного аеропорту і знайти злочинців-паразитів, щоб заарештувати їх!

Ваше головне завдання - перевірити паспорти мандрівників і виявити небезпечні предмети, які вони можуть використати, наприклад, банани... САМЕ ТАК, БАНАНИ!!! Від перевірки документів, рентгенівських знімків та багажу іноземців залежить наше життя! Чим більше ворогів ви знайдете на кордоні планети, тим більше грошей отримаєте на модернізацію свого обладнання.

Можливості:
- станьте справжнім прикордонником!
- ретельно перевіряйте документи подорожуючих, адже вони можуть бути фальшивими!
- знаходь неправдиві дані в документах і відправляй нелегалів додому
- скануй мандрівників за допомогою спеціальних апаратів та знаходь заборонені предмети під одягом чи у валізах
- отримуйте щоденну цільову кількість правильно перевірених мандрівників та заробляйте винагороду
- модернізуйте свої машини, щоб скоротити час сканування та збільшити кількість винагород за кожного мандрівника
- проходьте всі рівні з різними завданнями, уникаючи дій, які можуть призвести до провалу рівня. Будьте уважні та не робіть помилок!
- спостерігайте за рівнями з сюжетною лінією і дивіться, що станеться!

Одягай скафандр, готуй міжгалактичне спорядження та захищай кордон планети!


Однокористувацький режим без мережі
Використовується функція вібрації DUALSHOCK 4
Автономну гру дозволено


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Одноразова плата за ліцензію для завантаження на кілька систем PS4. Вхід до PlayStation Network не потрібен для використання продукту на вашій основній консолі PS4, але потрібен для використання в інших системах PS4.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.