UA PS5 / PS4
Prison City

ЗНИЖКА: 20%/25%

Закінчується: 29 трав. 2024 р.

Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Prison City або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 15 січ. 2024 р.

Жанр: Екшн

Рейтинг:

Видавець: SCREENWAVE MEDIA

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Корейська, Німецька, Португальська, Французька, Чаморро, Японська

Найвища ціна

329.00₴

Найнижча ціна

263.20₴

Найнижча PS+ ціна

246.75₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

5 / 5

Відгуки: 3

Prison City

Дата релізу: 15 січ. 2024 р.

Жанр: Екшн

Рейтинг:

Видавець: SCREENWAVE MEDIA

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Корейська, Німецька, Португальська, Французька, Чаморро, Японська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Prison City - це гостросюжетний шутер з побічним скроллом, де гравці використовують чакрами та гранати, щоб пройти різні рівні, перемогти босів та відкрити приховані покращення. У грі можна налаштовувати ігровий процес і складність, є режим "Бос Раш", де гравці змагаються за найкращий час, а також чудовий ретро-саундтрек від студії Raddland Studios.

80-ті та 90-ті роки: бойовики та ігрові референси
Prison City наповнена відсиланнями до класичних бойовиків та ігор 80-х і 90-х років, включаючи знакові репліки, персонажів, що запам'ятовуються, і знайомі механіки геймплея. Шанувальники жанру екшену почуватимуться тут як вдома.

ПРОБИЙТЕ СОБІ ШЛЯХ ЧЕРЕЗ ЦІЛЕ МІСТО
Гравцям належить прокласти собі шлях через ціле місто, долаючи вісім або більше зон, які варіюються від каналізацій і заводів до природних заповідників. У кожній зоні на вас чекають унікальні випробування - від екологічної небезпеки до могутніх босів, які перевірять ваші навички на міцність.

БОРОТЬБА ЗА МАЙБУТНЄ... У ДАЛЕКОМУ 1997 РОЦІ
Криміногенне місто Детройт, що занепадає, було евакуйоване в 1995 році і перетворилося на непрохідну мега-в'язницю. У сьогоденні (1997 року) злодійське угруповання проникло в місто і захопило контроль над ним. Колишнього копа Гела Брузера відкликає з відставки його наставник "Шеф", щоб знищити "Техно-терористів" і призначених ними наглядачів... і, сподіваємось, повернути "дух" Детройту!!!


Однокористувацький режим без мережі
Автономну гру дозволено


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Ви можете завантажувати та відтворювати цей вміст на головній консолі PS5, пов’язаній із вашим обліковим записом (за допомогою настройки «Спільний доступ до консолі та автономна гра»), і на будь-яких інших консолях PS5, якщо ви ввійдете на них із тим самим обліковим записом.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.