Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на WWE 2K24 або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 8 бер. 2024 р.

Жанр: Спорт

Рейтинг:

Видавець: 2K

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Арабська, Німецька, Французька

Голос: Англійська

Найвища ціна

1,999.00₴

Найнижча ціна

1,699.15₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

5 / 5

Відгуки: 3

WWE 2K24

Дата релізу: 8 бер. 2024 р.

Жанр: Спорт

Рейтинг:

Видавець: 2K

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Арабська, Німецька, Французька

Голос: Англійська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Для фізичних передзамовлень контент буде активовано в грі за допомогою коду, наданого в коробці. Застосовуються обмеження.
**Для гри в мережі, включно з MyFACTION, необхідні підключення до інтернету й обліковий запис 2K. Для мережевої гри на консолі необхідна передплата.

40 РОКІВ WRESTLEMANIA

WrestleMania – найважливіша подія у світі спортивних ігор, де суперзірки стають легендами WWE. Насолоджуйтеся захопливим переказом найяскравіших моментів у 2K Showcase of the Immortals, дe ви зможете заново пережити незабутні матчі, що стали визначальними для кар'єри їхніх учасників.

ПАРАД ЛЕГЕНД

WWE 2K24 виводить на ринг таких потужних легенд WWE, як «Льодова брила» Стів Остін, Undertaker та Велетень Андре, поруч із такими суперзірками WWE як Коді Роудс, Джон Сіна, Рей Ріплі та Роман Рейнс, чиї неймовірні виходи та легендарні рухи підкреслюються надзвичайно реалістичною графікою.

НОВІ ТИПИ МАТЧІВ.

Від Guest Referee до Casket, Gauntlet та Ambulance, у WWE 2K 24 на вас чекає безліч нових типів матчів, включно з підтримкою декількох суперзірок у Backstage Brawl.

ПРОЯВІТЬ СЕБЕ В MyRISE

Розкрийте свій талант і станьте безперечним чемпіоном в MyRISE, де представлені два захопливі сценарії кар'єри та оригінальні сюжетні лінії вашого сходження до слави в WWE у чоловічій та жіночій групах.

СТВОРІТЬ СВОЮ ФРАКЦІЮ

Зберіть своїх улюблених суперзірок та легенд WWE в MyFACTION. Зберіть картки, створіть переможну фракцію та змагайтеся у мережевій багатокористувацькій грі та новій рейтинговій грі quickplay. Крім того, заробляйте неймовірні акційні та рейтингові винагороди, піднімаючись новою сезонною таблицею лідерів!

ТРИМАЙТЕ ПІД КОНТРОЛЕМ WWE UNIVERSE

Керуйте ворожнечами, щотижневими шоу та іншим у пісочниці Universe mode WWE 2K24 з розширеними можливостями змагань, новими роликами і підтримкою матчів за подвійний титул!

MyGM – ВАШЕ ШОУ, ВАШ ВИБІР

Контролюйте найбільші бренди та суперзірки у світі спортивних розваг, змагаючись із іншими генеральними менеджерами за верховенство в MyGM. Відкривайте для себе нові типи матчів, нові бренди та нових генеральних менеджерів. Обмінюйтеся суперзірками між брендами, приймайте важливі контрактні рішення та вмикайте


Багатокористувацький режим без мережі (2-4 гравців)
Мережевий багатокористувацький режим (2-8 гравців). Потрібна оплачена підписка на PlayStation Plus. Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до наших умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), нашої політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.
Використовується функція вібрації DUALSHOCK 4
Дистанційна гра дає користувачам змогу підключатися та грати в ігри на консолі PlayStation®4 або PlayStation®5, використовуючи мобільний пристрій, комп’ютер або іншу консоль PlayStation®4 чи PlayStation®5.
Поліпшене грання на консолі PS4 Pro
Покупки у грі - за бажанням
Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Одноразова плата за ліцензію для завантаження на кілька систем PS4. Вхід до PlayStation Network не потрібен для використання продукту на вашій основній консолі PS4, але потрібен для використання в інших системах PS4.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.