Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на «Like a Dragon: Незліченні багатства» для PS4 and PS5 або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 26 січ. 2024 р.

Жанр: РПГ

Рейтинг:

Видавець: SEGA EUROPE LTD

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Португальська, Українська, Французька, Чаморро, Японська

Голос: Англійська, Китайська, Японська

Найвища ціна

1,999.00₴

Найнижча ціна

1,499.25₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

4.84 / 5

Відгуки: 4939

Like a Dragon: Infinite Wealth
«Like a Dragon: Незліченні багатства» для PS4 and PS5

Дата релізу: 26 січ. 2024 р.

Жанр: РПГ

Рейтинг:

Видавець: SEGA EUROPE LTD

Чити:

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Португальська, Українська, Французька, Чаморро, Японська

Голос: Англійська, Китайська, Японська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
* Щоб розблокувати професію лайнбекера, рівень упевненості Касуги має бути не нижче 5.
* Щоб розблокувати професію майстра тенісу, рівень харизми Касуги має бути не нижче 5.

ПЕРЕДЗАМОВЛЕННЯ – ПОТРІБНА НЕГАЙНА ОПЛАТА

Щоб отримати додаткові відомості про передзамовлення, наприклад, про те, як його скасувати, див. Умови обслуговування/Ліцензійну угоду Sony Entertainment Network. Автоматичне завантаження здійснюється, якщо на системі PS5/PS4™ увімкнені налаштування «Автоматичний вхід до системи» та «Автоматичний вхід до мережі».

Цей продукт дає вам право завантажити як цифрову версію гри для PS4®, так і цифрову версію гри для PS5®.

ЕПІЧНА ЕМОЦІЙНА ДРАМА
Доля, а може дещо страшніше, звела двох героїв...

Ітібан Касуга — моторний невдаха, якому вже звично підніматися з самого дна, і Казума Кірю — людина, яка доживає свої останні дні.

ДИНАМІЧНА ПЕРШОКЛАСНА РОЛЕВА ГРА
Випробуйте свої сили в унікальних динамічних битвах, де поле бою стає вашою зброєю, і від планування залежить усе.

Адаптуйте здібності команди відповідно до ситуації, обирайте професію, розвивайте героїв та методично долайте усіх ворогів.

НЕЙМОВІРНІ ПРИГОДИ
Насолоджуйтесь життям в Японії та досліджуйте все, що можуть запропонувати Гаваї, бо ця велика пригода охоплює Тихий океан.

На кожному кроці на вас чекають сюрпризи та унікальна суміш завдань й дозвілля.

Якщо у вас вже є версія цієї гри для PS4®, ви можете отримати її цифрову версію для PS5® без будь-яких додаткових витрат – вам не доведеться знову купувати цей продукт. Власники диска з грою для PS4® повинні вставляти його в PS5® кожен раз, коли вони хочуть завантажити або відтворити цифрову версію гри для PS5®. Власники дисків з іграми PS4®, купивши консоль PS5® без дисковода, не зможуть отримати версію гри PS5® без додаткової плати.


Багатокористувацький режим без мережі (2 гравці)
Використовується функція вібрації DUALSHOCK 4
Дистанційна гра дає користувачам змогу підключатися та грати в ігри на консолі PlayStation®4 або PlayStation®5, використовуючи мобільний пристрій, комп’ютер або іншу консоль PlayStation®4 чи PlayStation®5.
Поліпшене грання на консолі PS4 Pro
Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Ви можете завантажувати та відтворювати цей вміст на головній консолі PS5, пов’язаній із вашим обліковим записом (за допомогою настройки «Спільний доступ до консолі та автономна гра»), і на будь-яких інших консолях PS5, якщо ви ввійдете на них із тим самим обліковим записом.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.