Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Forest Golf Planner або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 22 лют. 2024 р.

Жанр: Спорт / Симуляція / Казуальна

Рейтинг:

Видавець: KAIROSOFT CO.,LTD

Чити:

Субтитри: Англійська, Китайська, Корейська, Чаморро, Японська

Найвища ціна

399.00₴

Найнижча ціна

399.00₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

5 / 5

Відгуки: 1

Forest Golf Planner

Дата релізу: 22 лют. 2024 р.

Жанр: Спорт / Симуляція / Казуальна

Рейтинг:

Видавець: KAIROSOFT CO.,LTD

Чити:

Субтитри: Англійська, Китайська, Корейська, Чаморро, Японська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Десь у передмісті є клаптик незайманої зелені, шматочок раю... І відсьогодні це ваше власне поле для гольфу!

Не маєте досвіду в гольфі чи бізнесі? Нічого страшного! Створювати нові елементи інфраструктури та залучати перших клієнтів нескладно.

Піднімайтеся службовими сходами, і ви отримаєте можливість розширити поле, додаючи до нього нові лунки. Змінюйте ландшафт і додавайте унікальні прикраси, щоб додати полю індивідуальності!

Щороку по всій країні проводиться відбір на звання найкращого і найгіршого поля - чи зможете ви посісти перше місце?

Згодом до вас почнуть звертатися команди гравців у гольф, які шукають місце для проведення наступного турніру. Ведіть справи професійно - і вони можуть стати постійними клієнтами!

Захопливі завдання захоплюють гравців цілком. Складна лунка може бути саме тим, що потрібно вашим гравцям у гольф для поліпшення їхніх навичок. Щиро задоволені клієнти можуть навіть стати членами вашого клубу, і хто знає, що станеться, якщо ви виконаєте всі особливі побажання своїх членів?

Жодне поле для гольфу не обходиться без свого клубу. Побудуйте сувенірні магазини, закусочні та багато іншого - і ви схаменутися не встигнете, як ваш бізнес досягне неймовірних масштабів. Створіть ідеальне місце, де клієнти зможуть гарненько розслабитися, провівши кілька раундів у грі. Так ви зумієте залучити нових клієнтів і зробите з них професійних гольфістів!

Травичка зеленіє, сонечко блищить, пора на фервей. Побудуйте поле для гольфу своєї мрії. Вперед!

Усі наші ігри можна знайти за ключовим словом "Kairosoft"!


Однокористувацький режим без мережі
Дистанційна гра дає користувачам змогу підключатися та грати в ігри на консолі PlayStation®4 або PlayStation®5, використовуючи мобільний пристрій, комп’ютер або іншу консоль PlayStation®4 чи PlayStation®5.
Автономну гру дозволено


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Одноразова плата за ліцензію для завантаження на кілька систем PS4. Вхід до PlayStation Network не потрібен для використання продукту на вашій основній консолі PS4, але потрібен для використання в інших системах PS4.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.