Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Train Valley Collection або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 23 лют. 2024 р.

Жанр: Пазл / Стратегія / Симуляція

Рейтинг:

Видавець: BLITWORKS SL

Чити:

Основна гра: Train Valley 2: Community Edition

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Польська, Португальська, Турецька, Українська, Французька, Чеська, Шведський, Японська

Найвища ціна

999.00₴

Найнижча ціна

669.33₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

4.5 / 5

Відгуки: 6

Train Valley
Train Valley 2: Community Edition
Train Valley Theme

Дата релізу: 23 лют. 2024 р.

Жанр: Пазл / Стратегія / Симуляція

Рейтинг:

Видавець: BLITWORKS SL

Чити:

Основна гра: Train Valley 2: Community Edition

Субтитри: Іспанська, Італійська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Польська, Португальська, Турецька, Українська, Французька, Чеська, Шведський, Японська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Вирушайте в безтурботну подорож залізницею за допомогою нашої колекції Train Valley! Цей ексклюзивний набір містить класичну гру Train Valley: Console Edition та її сиквел Train Valley 2: Community Edition. Два неймовірно цікавих досвіди з менеджменту й вирішення головоломок. Подорожуйте між реалістичними станціями першої гри Train Valley і захоплюючими пейзажами Train Valley 2. Це квиток на подвійне задоволення від прокладання маршрутів поїздів. Будьте готові до складних завдань із вибору колій і унікальних випробувань, які чекають на вас під час цієї надзвичайної залізничної пригоди. Готуйтеся до великої поїздки, яку ви не захочете пропустити!
"Train Valley - Console Edition: Будуйте залізничні лінії, щоб з'єднати міста, тунелі й мости. Нові лінії коштуватимуть небагато, якщо прокладати їх по порожніх полях, але можуть бути дорогими, якщо знадобиться розчищати ліси, зносити села й інші існуючі споруди.
Намагайтеся впоратися з великим трафіком, будуючи стрілочні переводи, бічні колії та відгалуження, щоб кілька поїздів могли курсувати без затримок одночасно.
Точно керуйте поїздами у вирішальні моменти, використовуючи паузи для планування, щоб уникнути аварій."
"Train Valley 2 - Community Edition: Рухайтеся вперед від часів промислової революції в цій грі про мікроменеджмент залізничного магната!
Будуйте залізничні шляхи, модернізуйте локомотиви й забезпечуйте рух поїздів за розкладом без затримок і аварій, щоб задовольнити постійно зростаючий попит міст і промислових підприємств у крихітній долині. Розвивайте свою залізничну компанію починаючи з часів промислової революції та задовольняйте потреби міст і промислових підприємств долини. Якщо ви коли-небудь хотіли розв’язувати складні логістичні й транспортні проблеми, уявляли себе залізничним магнатом або просто любите розгадувати головоломки.
Train Valley 2: Community Edition містить не лише DLC Passenger's Flow, Myths & Rails і Editor's Bulletin, але й 158 рівнів, створених спільнотою."


Однокористувацький режим без мережі


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Одноразова плата за ліцензію для завантаження на кілька систем PS4. Вхід до PlayStation Network не потрібен для використання продукту на вашій основній консолі PS4, але потрібен для використання в інших системах PS4.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.