Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на TopSpin 2K25 або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 26 квіт. 2024 р.

Жанр: Спорт

Рейтинг:

Видавець: 2K

Чити:

Найвища ціна

1,999.00₴

Найнижча ціна

1,999.00₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

TopSpin 2K25

Дата релізу: 26 квіт. 2024 р.

Жанр: Спорт

Рейтинг:

Видавець: 2K

Чити:

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
ВИГРАЙТЕ CAREER GRAND SLAM®

Подорожуйте світом як початківець-профі, зустрічайтеся з найгучнішими іменами тенісу на кортах Вімблдону, Ролан Гарроса, Відкритого чемпіонату США і Відкритого чемпіонату Австралії. Станьте чемпіоном турнірів Grand Slam® в MyCAREER.

ЗМАГАЙТЕСЯ НА ЛЕГЕНДАРНИХ КОРТАХ

Відвідайте місця тенісної слави в TopSpin 2K25. Від чотирьох турнірів Grand Slam® до таких міжнародних велетнів як Indian Wells, La Caja Mágica, Pala Alpitour, Foro Italico та інших.

ЗІРКИ ТА ЛЕГЕНДИ ТЕНІСУ

Зіграйте за легенд тенісу Роджера Федерера і Серену Вільямс або покажіть фантастичні моменти, граючи як Карлос Алькарас, Іга Світек, Френсіс Тіафо, Андре Агассі та інші. Вибирайте з понад 24 ігрових профі та покажіть їх нестримну міць і спритність в поєдинках з іншими гравцями у локальній або мережевій грі.

ПІДКОРЯЙТЕ КОРТИ ОНЛАЙН

Випробуйте характер свого гравця MyPLAYER і покажіть свою майстерність під час світового туру, або станьте ігровим професіоналом в турі 2K, кинувши виклик гравцям з усього світу в кросплатформовій грі.

ТРЕНУЙТЕСЯ З ДЖОНОМ МАКЕНРОЄМ

Від потужних подач до чудових дропшотів, дізнайтеся від Джона Макенроя, як грають легенди в TopSpin Academy. Випробовуйте нові елементи управління в серії нових тренувань та викликів, що відточать ваші навички для будь-яких кортів.

ПЕРСОНАЛІЗУЙТЕ ВАШОГО ГРАВЦЯ MyPLAYER

Створіть гравця MyPLAYER під ваш власний стиль гри і визначте свій образ на корті! Розширені можливості персоналізації дозволять вам точніше налаштувати характеристики свого гравця і отримати нових тренерів та спорядження від adidas, HEAD, Lacoste, New Balance, Nike, Wilson та інших.


Багатокористувацький режим без мережі (2-4 гравців)
Мережевий багатокористувацький режим (2 гравці). Потрібна оплачена підписка на PlayStation Plus. Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до наших умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), нашої політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.
Використовується функція вібрації DUALSHOCK 4
Дистанційна гра дає користувачам змогу підключатися та грати в ігри на консолі PlayStation®4 або PlayStation®5, використовуючи мобільний пристрій, комп’ютер або іншу консоль PlayStation®4 чи PlayStation®5.
Поліпшене грання на консолі PS4 Pro
Покупки у грі - за бажанням
Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Одноразова плата за ліцензію для завантаження на кілька систем PS4. Вхід до PlayStation Network не потрібен для використання продукту на вашій основній консолі PS4, але потрібен для використання в інших системах PS4.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.