Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на GODS EATER BURST PS4™ and PS5™ або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 19 бер. 2024 р.

Жанр: Екшн / Пригоди

Рейтинг:

Видавець: BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT EUROPE

Чити:

Найвища ціна

329.00₴

Найнижча ціна

329.00₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

4.88 / 5

Відгуки: 8

GODS EATER BURST

Дата релізу: 19 бер. 2024 р.

Жанр: Екшн / Пригоди

Рейтинг:

Видавець: BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT EUROPE

Чити:

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Відкрийте для себе GODS EATER BURST – гру, яка спершу вийшла для системи PSP™ (PlayStation®Portable), із доданими функціями покращеного рендерингу, перемотування, швидкого збереження та користувацькими відеофільтрами.

Несподівано з’явилася невідома форма життя — арагамі. Ці хижаки з'їдають і руйнують все на своєму шляху, в тому числі житла людей, які залишаються безпорадними. У цій жахливій ситуації фахівцям із біохімічної організації «Фенрір» вдалося створити з клітин арагамі біологічну зброю, яка отримала назву «Божественна дуга». Цією зброєю володіють особливі воїни, так звані пожирачі богів. Лише опинившись на межі вимирання, людство знайшло спосіб, як дати відсіч арагамі.

Збирайтеся в команди чисельністю до 4 гравців і спільними зусиллями дайте відсіч арагамі у цій динамічній мисливській грі.

Станьте пожирачем богів і виконуйте численні завдання із захисту від арагамі за допомогою божественної дуги у складі пістолета, ножа і щелепи хижака.

GODS EATER BURST — це нова версія, яка продовжила серію GOD EATER. У ній багато покращень, нові персонажі і сценарії, завдяки чому тут розгортатимуться ще динамічніші битви на радість гравцям!

*Основою для цієї гри послужив продукт GODS EATER BURST, який вийшов у 2010 році на платформі PlayStation®Portable.
*Можливі відмінності від PSP™-версії, які не вплинуть на прогрес у грі.
*У цій версії не підтримується мультиплеєр і обмін аватарами між гравцями.
*Для цієї версії не вийде і не буде застосоване оновлення, яке розповсюджувалося раніше.

*Версія цієї гри для PSP™ (PlayStation®Portable) була конвертована для консолей PlayStation®4 та PlayStation®5 і надає доступ до нових функцій. Внаслідок цих змін поточна версія гри може відрізнятися від версії для PSP™ (PlayStation®Portable) і може не забезпечувати належну роботу деяких функцій. Ця версія не підтримує периферійні пристрої системи PSP™ (PlayStation®Portable), тому деякі функції можуть бути недоступні.


Однокористувацький режим без мережі
Дистанційна гра дає користувачам змогу підключатися та грати в ігри на консолі PlayStation®4 або PlayStation®5, використовуючи мобільний пристрій, комп’ютер або іншу консоль PlayStation®4 чи PlayStation®5.
Автономну гру дозволено


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Ви можете завантажувати та відтворювати цей вміст на головній консолі PS5, пов’язаній із вашим обліковим записом (за допомогою настройки «Спільний доступ до консолі та автономна гра»), і на будь-яких інших консолях PS5, якщо ви ввійдете на них із тим самим обліковим записом.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.