Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Motesolo: No Girlfriend Since Birth (PS4) або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 28 бер. 2024 р.

Жанр: Пригоди

Рейтинг:

Видавець: CFK Co., Ltd.

Чити:

Субтитри: Англійська, Китайська, Корейська, Чаморро, Японська

Голос: Корейська

Найвища ціна

619.00₴

Найнижча ціна

619.00₴

Найнижча PS+ ціна

557.10₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

4 / 5

Відгуки: 1

Motesolo: No Girlfriend Since Birth (PS4)

Дата релізу: 28 бер. 2024 р.

Жанр: Пригоди

Рейтинг:

Видавець: CFK Co., Ltd.

Чити:

Субтитри: Англійська, Китайська, Корейська, Чаморро, Японська

Голос: Корейська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
"Ви ніколи не були... в жодних стосунках?"

У Кімо Канга, людини, яка вміє розслаблятися з карамельним макіато, є одна фатальна вада. За всі свої тридцять років він жодного разу не мав стосунків, що робить його Мотесоло!

Він знову робить амбітний крок на любовний ринок, але чомусь все не йде гладко.

Чи вдасться Кімо вкрасти серце його побачення і зробити це побачення наосліп успішним...?

< Підсумок гри >
Motesolo: No Girlfriend Since Birth — це інтерактивна кіногра, унікально створена для того, щоб перенести вас безпосередньо в сцену з K-драми, що включає події, які розгалужуються та відправляють вас до однієї з кількох кінцівок.

На основі інформації, зібраної під час взаємодії з різними функціями в грі, гравці можуть симпатизувати Кімо, коли він намагається завоювати свою дівчину, Юмі Кім, або вони можуть навмисно зіпсувати ситуацію. Насолоджуйтесь різноманітними подіями, які ви обираєте!

< Геймплей >
▹ Побачення наосліп призводять до різного роду виборів. Чи правильний вибір, який справляє сприятливе враження? Найпростіший вибір може призвести до несподіваних результатів.

▹ Взаємодійте зі своїм оточенням! Хто знає, яку нову інформацію чи речі ви можете знайти, досліджуючи це кафе, місце нашого побачення наосліп. Перегляньте також усі програми на телефоні Кімо. Пародії та великодні яйця, заховані всередині, є додатковим бонусом.

▹ Це побачення наосліп закінчиться успіхом чи невдачею? Або це може бути початком справжніх стосунків? Подивіться, яку кінцівку ви розблокуєте для себе!

< Додатковий вміст >
Ознайомтеся з бонусним вмістом, який ви знайдете лише в інтерактивній кіногрі!

Дивіться повсякденне життя персонажів, які занурюють вас в історію, ляпи та кадри за кадром, які оживляють місце зйомок, і багато іншого, щоб ви могли на 200% зануритися в цю насичену сюжетом гру.


Однокористувацький режим без мережі
Автономну гру дозволено


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Одноразова плата за ліцензію для завантаження на кілька систем PS4. Вхід до PlayStation Network не потрібен для використання продукту на вашій основній консолі PS4, але потрібен для використання в інших системах PS4.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.