Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Flightpath: Adventures in Venaris PS4 and PS5 або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 3 квіт. 2024 р.

Жанр: Екшн / Шутер / Аркада

Рейтинг:

Видавець: eastasiasoft

Чити:

Субтитри: Іспанська, Англійська, Японська

Найвища ціна

329.00₴

Найнижча ціна

329.00₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

5 / 5

Відгуки: 2

Flightpath: Adventures in Venaris
Flightpath: Adventures in Venaris PS4 and PS5

Дата релізу: 3 квіт. 2024 р.

Жанр: Екшн / Шутер / Аркада

Рейтинг:

Видавець: eastasiasoft

Чити:

Субтитри: Іспанська, Англійська, Японська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Ласкаво просимо у Венаріс — невелику систему планет, де підпільне злочинне угрупування, відоме як «Синдикат», безперервно тероризує громадян, а корумпована планетарна адміністрація не в змозі покласти цьому край. Трійка вельми здібних осіб вирішила взяти справу в свої руки!

Flightpath: Adventures in Venaris — вертикальний shoot’em up з видом зверху, де прийняті на певних етапах рішення кардинально змінюють хід історії. Кілька варіантів розвитку подій, унікальний контент для кожного пілота, особливі завдання, процедурно згенеровані рівні й непередбачувана поведінка ворога на 10 етапах. Flightpath: Adventures in Venaris пропонує безліч способів повторного проходження й купу сюжетних можливостей!

Особливості:

• Опануйте 10 динамічних вертикальних етапів із випадковими елементами!
• Обирайте між 3 пілотами — кожен із власними історією й мотивацією.
• Приймайте ключові рішення, які змінять ваш курс і вплинуть на історію!
• Виживайте в напруженому шутері проти зграй ворогів.
• Використовуйте посадочні панелі, щоб поліпшувати зброю, усувати пошкодження й не тільки!

Цей продукт дає вам право завантажити як цифрову версію гри для PS4®‎, так і цифрову версію гри для PS5®.


Однокористувацький режим без мережі
Використовується функція вібрації DUALSHOCK 4
Автономну гру дозволено


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Ви можете завантажувати та відтворювати цей вміст на головній консолі PS5, пов’язаній із вашим обліковим записом (за допомогою настройки «Спільний доступ до консолі та автономна гра»), і на будь-яких інших консолях PS5, якщо ви ввійдете на них із тим самим обліковим записом.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.