Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Glorious Savior або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 12 квіт. 2024 р.

Жанр: РПГ

Рейтинг:

Видавець: KEMCO

Чити:

Субтитри: Англійська

Найвища ціна

489.00₴

Найнижча ціна

489.00₴

Найнижча PS+ ціна

415.65₴

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

4.43 / 5

Відгуки: 7

Glorious Savior

Дата релізу: 12 квіт. 2024 р.

Жанр: РПГ

Рейтинг:

Видавець: KEMCO

Чити:

Субтитри: Англійська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Цей продукт дає вам право завантажити як цифрову версію гри для PS4™, так і цифрову версію гри для PS5®.

Дощ, аристократичний головний герой, отримує завдання від короля відновити викрадений меч, який використовувався для перемоги над владикою століть тому. Мало вони знають, що їхня подорож розплутає нитки долі, ведучи їх крізь час до таємничих областей минулого.

Адаптуйтеся до кожного бою за допомогою динамічних змін зброї! Екіпіруйте персонажів численними зброями, кожна з яких має унікальні вміння. Розкривайте стратегічні атаки, накопичуючи Ауру для невикористаних зброй для підвищення їхньої сили. Підсилюйте свій арсенал, збираючи матеріали, покращуючи зброю і розбираючи ті, які більше не потрібні.

Досліджуйте неперестанно змінюючіся підземелля, відкривайте рідкісні зброї та стикаєтеся з ворогами із спеціальними ефектами. Чи зможете ви володіти силою часу та довіри, щоб подолати демонічну загрозу і переписати долю?


Однокористувацький режим без мережі
Покупки у грі - за бажанням


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Ви можете завантажувати та відтворювати цей вміст на головній консолі PS5, пов’язаній із вашим обліковим записом (за допомогою настройки «Спільний доступ до консолі та автономна гра»), і на будь-яких інших консолях PS5, якщо ви ввійдете на них із тим самим обліковим записом.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.