Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Savage Age або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 14 квіт. 2024 р.

Жанр: Пригоди

Рейтинг:

Видавець: indienova

Чити:

Субтитри: Іспанська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Українська, Французька, Чаморро, Японська

Найвища ціна

489.00₴

Найнижча ціна

489.00₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

-- / 5

Відгуки: --

Savage Age

Дата релізу: 14 квіт. 2024 р.

Жанр: Пригоди

Рейтинг:

Видавець: indienova

Чити:

Субтитри: Іспанська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Українська, Французька, Чаморро, Японська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Savage Age - це незалежна гра, яка поєднує в собі виживання, бої, будівництво бази, вирішення головоломок і навіть оборону вежі. Це історія героя в епоху розладів, який хоче врятувати священний тотем свого племені, щоб почати подорож, повну романтики та пригод.
Savage Age - це гра, розроблена з любов'ю однією людиною, що складає
HiddenBlade Studio, і розповідає давню легенду.

У давнину землю вкривала густа листва та болотисті болота. Зі страхом і повагою в серцях відчайдушні першопрохідці, що борються за виживання, створювали тотеми, які позначали їх існування, та неутомно передавали своє спадщину майбутнім поколінням.

Наша історія починається з маленького племені. Наш герой вирушає на пошуки священного тотема з трьома крилами і вступає в невідомість, розпочинаючи подорож, повну романтики та пригод.
Особливості гри

Відіграйте роль героя в епоху, що передує цивілізації. Ігровий процес поєднує виживання, бої, будівництво бази і навіть оборону вежі.
Креативний дизайн гри включає мультяшний вигляд з висоти пташиного польоту та розумний та забавний гумор, що створює захопливе та унікальне доісторичне пригод.
Головоломки та етапи, повні сюрпризів та філігранної уваги до деталей. Гра наголошує на інстинктивному дослідженні та винагороджує гравців за нестандартне вирішення проблем та здатність мислити поза коробку.
Яскравий дизайн рівнів та колекційні предмети. Двадцять один сюжетний рівень, прихований контент і безкінечний режим, який відкривається після завершення основної гри. Крім того, завдяки збору ізумрудних черепів ви будете відкривати сховані секрети гри.


Однокористувацький режим без мережі
Автономну гру дозволено


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Одноразова плата за ліцензію для завантаження на кілька систем PS4. Вхід до PlayStation Network не потрібен для використання продукту на вашій основній консолі PS4, але потрібен для використання в інших системах PS4.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.