Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Weedcraft Inc. + Legend of Keepers - Deluxe Edition або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 17 квіт. 2024 р.

Жанр: Стратегія / Симуляція

Рейтинг:

Видавець: KLABATER

Чити:

Найвища ціна

1,499.00₴

Найнижча ціна

1,499.00₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

3.52 / 5

Відгуки: 147

Legend of Keepers: Career of a Dungeon Manager
Legend of Keepers: Feed the Troll
Legend of Keepers - Official Soundtrack
Legend of Keepers: Return of the Goddess
Legend of Keepers: Soul Smugglers
Legend of Keepers - Supporter Pack
Weedcraft Inc
Weedcraft Inc. - Official Soundtrack

Дата релізу: 17 квіт. 2024 р.

Жанр: Стратегія / Симуляція

Рейтинг:

Видавець: KLABATER

Чити:

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Weedcraft Inc:
Weedcraft Inc досліджує бізнес з виробництва, розведення та продажу бур'янів в Америці, заглиблюючись у фінансові, політичні та культурні аспекти складних відносин країни з цією клопіткою та багатообіцяючою рослиною. Важлива, суперечлива тема, представлена в глибокій і детальній манері, Weedcraft Inc кидає виклик тим, хто хотів би керувати рефрижератором, пропонуючи серію різноманітних сценаріїв і унікальних персонажів, з якими можна працювати (або навколо яких) у міру зростання вашої імперії, що тільки-но зароджується.

Легенда про Хранителів:
У цій оригінальній суміші Dungeon Management і Roguelite ви будете керувати своєю кар'єрою в якості Менеджера підземелля. Кожна партія буде відрізнятися від попередньої, але гравці зберігатимуть деякі бонуси Майстра між партіями. Як ми вже згадували, наша гра є сумішшю Roguelite і Dungeon Management. Як ми цього досягли? Провівши безліч тестів, щоб знайти ідеальний баланс між фазами управління та підземеллям!

Deluxe Bundle включає всі DLC для обох ігор!


Однокористувацький режим без мережі


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Ви можете завантажувати та відтворювати цей вміст на головній консолі PS5, пов’язаній із вашим обліковим записом (за допомогою настройки «Спільний доступ до консолі та автономна гра»), і на будь-яких інших консолях PS5, якщо ви ввійдете на них із тим самим обліковим записом.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.