Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Insurmountable або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 24 квіт. 2024 р.

Жанр: Пригоди / Симуляція

Рейтинг:

Видавець: DAEDALIC ENTERTAINMENT

Чити:

Субтитри: Іспанська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Португальська, Українська, Французька, Чаморро, Японська

Найвища ціна

649.00₴

Найнижча ціна

649.00₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

5 / 5

Відгуки: 2

Insurmountable

Дата релізу: 24 квіт. 2024 р.

Жанр: Пригоди / Симуляція

Рейтинг:

Видавець: DAEDALIC ENTERTAINMENT

Чити:

Субтитри: Іспанська, Англійська, Китайська, Корейська, Німецька, Португальська, Українська, Французька, Чаморро, Японська

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Insurmountable — це пригодницька гра в стилі roguelike з остаточною смертю, у якій гравцеві доведеться підкорювати гірські вершини. Завдяки процедурній генерації навколишнього середовища кожне сходження буде унікальним. Подбайте про виживання свого альпініста, постійно стежачи за тим, щоби життєво важливі показники не перетнули критичної межі. Це завдання ускладнюватиметься динамічною погодною системою, зміною дня і ночі та безліччю згенерованих випадковим чином подій, передбачити наслідки яких неможливо. Кожне ваше рішення матиме значення. Адже будь-яке з них може стати останнім.

Почніть сходження на свою першу гору одним із трьох персонажів, кожен з яких має власні вміння й історію. Обшукуйте ящики й досліджуйте печери та стародавні руїни в пошуках спорядження, яке залишили попередні відчайдухи. Воно вам знадобиться, бо навіть перша гора вимагатиме від вас максимальної самовіддачі. І все ж не панікуйте. З часом ви ставатимете дедалі сильнішими. Скористайтеся перевагами продуманої системи вмінь, яка допоможе проявити сильні сторони вашого альпініста.

Стежачи за розвитком трьох загадкових історій, ви зіштовхнетеся з небезпечними тваринами, подолаєте смертельні прірви, зустрінетеся з лиховісними й доброзичливими персонажами, які не завжди будуть людьми. Ваші рішення визначатимуть розвиток подій.

Загалом ви маєте підкорити три гори. Висота, а з нею й рівень небезпеки щоразу зростатимуть. Правильно розподіляйте сили та спорядження. Другої спроби у вас не буде, тому навіть не намагайтеся запам’ятати маршрут. В Insurmountable вам доведеться протистояти невідомим загрозам і швидко реагувати на непередбачувані події. Як і в реальному житті, ви не завжди знатимете, до яких наслідків можуть спричинити ваші рішення, але вам однаково доведеться їх приймати.

Гідно зустрічайте різноманітні небезпеки, боріться з буревіями й іншими силами природи, завжди стежте за вершиною та долайте перешкоди на шляху до неї.


Однокористувацький режим без мережі
Автономну гру дозволено


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Ви можете завантажувати та відтворювати цей вміст на головній консолі PS5, пов’язаній із вашим обліковим записом (за допомогою настройки «Спільний доступ до консолі та автономна гра»), і на будь-яких інших консолях PS5, якщо ви ввійдете на них із тим самим обліковим записом.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.