Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на Коллекция Monster Hunter Stories або перегляньте інші знижки на ігри PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 14 черв. 2024 р.

Жанр: РПГ

Рейтинг:

Видавець: CE EUROPE LIMITED

Чити:

Основна гра: Monster Hunter Stories

Найвища ціна

1,799.00₴

Найнижча ціна

1,799.00₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

4 / 5

Відгуки: 1

Monster Hunter Stories Collection

Дата релізу: 14 черв. 2024 р.

Жанр: РПГ

Рейтинг:

Видавець: CE EUROPE LIMITED

Чити:

Основна гра: Monster Hunter Stories

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Обидві гри Monster Hunter Stories в одній колекції!

Monster Hunter Stories — це серія рольових ігор у всесвіті Monster Hunter із новим і неочікуваним сюжетним поворотом! Тепер ви не лише полюєте на монстрів, а ще й вирощуєте їх! Занурюйтеся в цікаву історію персонажів, відомих як Вершники, які вирощують монстрів і утворюють із ними зв’язок на ціле життя.

Вміст:
- Monster Hunter Stories
- Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin (стандартне видання)

Опис гри
Перша частина Monster Hunter Stories розповідає історію Вершника, який протистоїть лиху на ім’я Чорна погань, що швидко шириться світом. Йому доведеться навчитися жити пліч о пліч із Мисливцями. Події другої гри відбуваються за чотири роки після завершення першої. Новому герою доведеться прожити неймовірну історію, що розгортається навколо легендарного Раталоса, який за пророцтвом принесе погибель усьому світу.

Особливості гри
■ Покрокова рольова гра у світі Monster Hunter! У покроковій стратегічній системі бою Monster Hunter Stories буде легко розібратися навіть тим, хто вважає екшн-ігри надто складними. Використовуйте силу, швидкість і технічні атаки, щоб передбачати дії супротивників і відбивати їхні напади. Нанесіть ворогам критичну шкоду і станьте переможцем битви! Заповнюйте Шкалу спорідненості, щоб відкривати унікальні навички Монстрів!
■ Перетворіть популярних монстрів серії на своїх ручних Монстрів! Досліджуйте світ, використовуючи здібності своїх Монстрів, висиджуйте яйця, які знаходите під час подорожі, та назбирайте цілу команду власних Монстрів! У цій грі можна зустріти чимало відомих монстрів із серії Monster Hunter, зокрема Зіногр, Наргакуга та Лагіаркус. Також у грі доступний Ритуал передачі, за допомогою якого можна розбудити дрімаючі здібності Монстрів і створити абсолютно унікальних супутників. З їхньою допомогою ви зможете здолати найсильніших ворогів!
■ Мережеві функції надають можливість створити потужну команду з Монстрів, вирощених власноруч, і битися проти інших гравців!


Використовується функція вібрації DUALSHOCK 4
Покупки у грі - за бажанням
Мережевий багатокористувацький режим (2-4 гравців). Потрібна оплачена підписка на PlayStation Plus. Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до наших умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), нашої політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.
Однокористувацький режим без мережі
Мережеві функції потребують наявності облікового запису та надаються відповідно до умов обслуговування (playstationnetwork.com/terms-of-service), політики конфіденційності (playstationnetwork.com/privacy-policy) та політики конфіденційності видавця гри.
Поліпшене грання на консолі PS4 Pro
Дистанційна гра дає користувачам змогу підключатися та грати в ігри на консолі PlayStation®4 або PlayStation®5, використовуючи мобільний пристрій, комп’ютер або іншу консоль PlayStation®4 чи PlayStation®5.


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Одноразова плата за ліцензію для завантаження на кілька систем PS4. Вхід до PlayStation Network не потрібен для використання продукту на вашій основній консолі PS4, але потрібен для використання в інших системах PS4.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.