Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на The Talos Principle Collection або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 1 трав. 2024 р.

Жанр: Пазл

Рейтинг:

Видавець: Devolver Digital

Чити:

Основна гра: The Talos Principle

Субтитри: Іспанська, Англійська, Німецька, Французька

Голос: Іспанська, Англійська, Німецька, Французька

Найвища ціна

1,699.00₴

Найнижча ціна

1,699.00₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

4.82 / 5

Відгуки: 806

The Talos Principle
The Talos Principle 2

Дата релізу: 1 трав. 2024 р.

Жанр: Пазл

Рейтинг:

Видавець: Devolver Digital

Чити:

Основна гра: The Talos Principle

Субтитри: Іспанська, Англійська, Німецька, Французька

Голос: Іспанська, Англійська, Німецька, Французька

Щоб грати в цю гру на PS5, можливо, доведеться оновити системне програмне забезпечення. Хоча ця гра підтримується на PS5, деякі функції, доступні на PS4, можуть бути відсутні. Додаткові відомості див. на сторінці PlayStation.com/bc.
Цей комплект містить видання делюкс гри The Talos Principle та The Talos Principle 2.

The Talos Principle: Deluxe Edition
Players are woven into The Talos Principle on an existential journey as a sentient artificial intelligence placed in a simulation of humanity’s greatest ruins, linked through an arcane cathedral. Guided by the ethereal voice of Elohim, players embark on a journey to discover whether machine and man are one by solving a series of increasingly complex puzzles in an artistically beautiful simulation.

The Talos Principle 2
The Talos Principle 2 ― це захоплююча головоломка від першої особи, в якій значно розширилися філософські теми першої гри, а середовища з дедалі складнішими завданнями стали ще більш приголомшливими.

Народившись у новому світі, де біологічне людство вимерло, але людська культура продовжує жити в місті роботів, ви опинитеся посеред надзвичайної пригоди та зіткнетеся з таємничої мегаструктурою, що приховує величезні сили.

Чим більше ви дізнаєтесь, тим більше постане перед вами питань про природу космосу та призначення цивілізації. Невиконана обіцянка щодо кращого завтра, страх повторити помилки людства, віра в розум або повна відмова від усього людського. Від вашого вибору та сторони, яку ви приймете, залежить хід подій.


Однокористувацький режим без мережі
Автономну гру дозволено


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Ви можете завантажувати та відтворювати цей вміст на головній консолі PS5, пов’язаній із вашим обліковим записом (за допомогою настройки «Спільний доступ до консолі та автономна гра»), і на будь-яких інших консолях PS5, якщо ви ввійдете на них із тим самим обліковим записом.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.