Натисніть "Слідкувати за ціною", щоб відстежувати ціну на BIT.TRIP RERUNNER + Набор аватаров або перегляньте інші знижки на ігри PS5 / PS4 у розділі "Знижки"

Як працює трекер PS Deals?

Дата релізу: 3 трав. 2024 р.

Жанр: Музика/ритм

Рейтинг:

Видавець: GAIJIN GAMES

Чити:

Найвища ціна

649.00₴

Найнижча ціна

649.00₴

Найнижча PS+ ціна

--

Рейтинг
Metacritic

/ 100

Огляди:

Корист. рейтинг
Metacritic

/ 10

Відгуки:

Рейтинг
PlayStation

5 / 5

Відгуки: 2

BIT.TRIP RERUNNER
BIT.TRIP RERUNNER Choice Provisions Avatar
BIT.TRIP RERUNNER CommanderVideo Avatar
BIT.TRIP RERUNNER CommandgirlVideo Avatar
BIT.TRIP RERUNNER Timbletot Avatar

Дата релізу: 3 трав. 2024 р.

Жанр: Музика/ритм

Рейтинг:

Видавець: GAIJIN GAMES

Чити:

Посилюйте свої пригоди в світі BIT.TRIP за допомогою ексклюзивного пакету BIT.TRIP RERUNNER +Аватари! Щоб налаштувати свій досвід, пакет містить чотири унікальні аватари, створені Choice Provisions. Продемонструйте своє BIT.TRIPPERY, "надягнувши" один сьогодні!

Готуйтеся зануритися в захоплюючий світ ритму та платформенного геймплею з BIT.TRIP RERUNNER +RUNNER MAKER!

Чому робити перевидання цього улюбленого класичного твору? Тому що з роками шанувальники просили про створення рівня для BIT.TRIP RUNNER, і як наш флагманський титул у серії BIT.TRIP, ми подумали, що настав час подарувати світу те, що вони хочуть. Але це не просто переробка...

За допомогою новітніх механік, захоплюючих візуальних ефектів та саундтреку, що змусить вас рухатися в своєму кріслі, ми піднімаємо оригінальний досвід від BIT.TRIP RUNNER на новий рівень. Створений талановитою командою від Choice Provisions, BIT.TRIP RERUNNER +RUNNER MAKER - результат пристрасті команди до створення незабутніх ігрових вражень, які рухають гравців та тримають їх на межі. Пристрасть команди відображається в кожному пікселі та в кожному ритмі, забезпечуючи, що ця гра залишить незабутній слід.

Володарюйте точними стрибками, ковзаннями, ударами і більшим, щоб подолати ритмічні перешкоди. А з додаванням RUNNER MAKER, який також має повнофункціональний MUSIC MAKER, ви не просто граєте в гру - ви формуєте свою власну пригоду. Створюйте рівні, які викличуть, надихнуть та захоплять гравців по всьому світу, і створюйте власний саундтрек, щоб супроводжувати дію. Незалежно від того, чи ви давній шанувальник серії, чи новачок, який шукає захоплюючий ігровий досвід, в BIT.TRIP RERUNNER +RUNNER MAKER є щось для кожного.

Приєднуйтесь до нас у цій неймовірній подорожі та долучайтесь до світу BIT.TRIP RERUNNER +RUNNER MAKER вже сьогодні!

Незалежно від того, чи ви давній шанувальник, чи новачок у всесвіті BIT.TRIP, цей пакет пропонує найбільш комплексний спосіб грати на PS5.


Однокористувацький режим без мережі
Дистанційна гра дає користувачам змогу підключатися та грати в ігри на консолі PlayStation®4 або PlayStation®5, використовуючи мобільний пристрій, комп’ютер або іншу консоль PlayStation®4 чи PlayStation®5.


Завантаження цього продукту регулюється Умовами обслуговування PlayStation Network і нашими Умовами використання програмного забезпечення, а також будь-якими іншими додатковими умовами, що застосовуються до цього продукту. Якщо ви не бажаєте приймати ці умови, не завантажуйте цей продукт. Інші важливі відомості див. в Умовах обслуговування.

Ви можете завантажувати та відтворювати цей вміст на головній консолі PS5, пов’язаній із вашим обліковим записом (за допомогою настройки «Спільний доступ до консолі та автономна гра»), і на будь-яких інших консолях PS5, якщо ви ввійдете на них із тим самим обліковим записом.

Перед використанням цього продукту перегляньте Запобіжні заходи, щоб отримати важливу інформацію щодо здоров’я.

Програми Бібліотеки ©Sony Interactive Entertainment Inc. ліцензовано виключно для Sony Interactive Entertainment Europe. Застосовуються Умови використання програмного забезпечення. Повний текст прав використання див. на eu.playstation.com/legal.